Bolån

Mer information om bolån/lånelöfte

Det finns tre varianter av bolån (bottenlån) som du kan få ränterabatt på. Vilken typ av bolån som passar din situation bäst diskuterar du med våra rådgivare. Självklart kan vi även hjälpa dig med handpenningslån, topplån eller överbryggningslån om du behöver det.
Läs mer i vår temaguide Du ska köpa eller sälja bostad 

Nästa steg för dig som sökt bolån/lånelöfte

När du skickat in en ansökan kommer du få en bekräftelse via e-post. Vid behov kontaktar vi dig för ytterligare uppgifter. Inom ett dygn (ej helgdag) efter att din ansökan har godkänts ringer vi för att boka ett rådgivningsmöte. På mötet går vi gemensamt igenom din ekonomi och ditt låneupplägg. Skulle du vid mötestillfället inte ha hittat en bostad kontaktar du oss när du har gjort det för en utvärdering innan vi lägger upp lånen. Glöm inte att om du sökt bolån tillsammans med din make/maka/sambo måste båda två registrera sig för erbjudandet.

Vem gör vad?

När du har bestämt dig hjälper vi dig med allt det praktiska kring ditt nya bolån eller med att flytta ett befintligt till oss. På rådgivningsmötet får du också information om vad du behöver skicka till oss så att vi kan handlägga ditt lån. När allt är klart sänder vi över dina avtal till dig per post. Du signerar dem och returnerar till oss.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.