Bli kund hos Danske Bank 

Vill du prata bolån, placeringar, sparande eller veta mer om Danske Banks olika lösningar och erbjudanden? Vi hjälper dig med dina funderingar. Att bli kund tar bara några minuter med BankID.

Bli kund bankID logga

 

  • Ju mer du samlar, desto fler förmåner får du
  • Några av marknadens bästa räntor
  • Flexibel rådgivning via eMöten

 

Vill du öppna ett HSB Bosparkonto?

Som medlem i HSB kan du öppna ett HSB Bosparkonto i Danske Bank. Bosparkonto är grunden i ditt bosparande och fungerar som ett vanligt bankkonto i Danske Bank med helt fria uttag och insättningar. Du samlar bosparpoäng som kan ge dig förtur till HSBs hyresrätter och nybyggda bostadsrätter i hela landet.

Läs mer om HSB Bospar 

Bli kund utan BankID

Här hittar du information kring hur du ansöker om att bli kund i Danske Bank, vilken information och dokumentation vi kommer att behöva be dig om, samt vilka produkter och tjänster vi kan erbjuda

Jag har inte BankID

I don´t have BankID

Öppna konto till omyndig

Ge ditt barn en bra start i livet genom att lära ut vikten av pengar och sparande. Danske Bank erbjuder både kontopaket och sparande till ditt barn. 

Med ett sparkonto till ditt barn kan du känna dig säker på att barnet har ett startkapital när hon eller han ska ge sig ut i stora vida världen.

Läs mer om erbjudande för barn Ansökan konto till omyndig

Medlem i fackförbund 

Som medlem i ett TCO- eller Saco-förbund finns det pengar att spara med vårt förmånliga medlemserbjudande. Erbjudandet är enkelt att ta del av och innehåller produkter som täcker din vardagsekonomi. Förmånerna är inte tidsbegränsade.

Läs mer om Saco   Läs mer om TCO

Danske Premium

Har du en komplex ekonomi och minst 2 miljoner kronor att investera. Med Danske Premium hjälper vi dig identifiera potentialen i dina tillgångar och att ta fram en plan för hur du ska få ut mesta möjliga av dina tillgångar – för att du ska kunna leva det liv du vill, både i dag och i morgon.

Läs om Danske Premium

Private Banking

Danske Bank är en av de ledande nordiska aktörerna inom Private Banking. Vi hjälper dig att få helhetsperspektiv på din ekonomi och skapa det utrymme som du behöver för att förverkliga dina visioner. Private Banking är relevant för dig med en komplex ekonomi. Till exempel om du är ägare i ett fåmansbolag eller har mer än 10 miljoner kronor att investera. 

Läs om Private Banking

Vill du ha hjälp att byta bank?

Att byta bank behöver inte vara krångligt.
Vi hjälper dig med det praktiska när du flyttar dina banktjänster till oss.

Läs mer och byt bank till oss här

Relaterade produkter


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.