caa3b805-00090251-e267d321

Plats för dina visioner

Vi använder vår expertis för att förverkliga dina visioner och för att dina tillgångar ska uppnå sin fulla potential. Både nu och för kommande generationer.

Dina visioner. Vår expertis

Vi hjälper dig att ta hand om din förmögenhet och göra skillnad

 Holistisk förmögenhetsplanering

Läs mer


Skräddarsydd kapitalförvaltning

Läs mer


Förmåner med ditt kreditkort

Läs mer

Apple Pay - så enkelt

Nu kan du använda kort från Danske Bank i Apple Pay och betala enkelt och säkert med din iPhone.

Kom igång nu

 

Holistisk förmögenhetsplanering

Med utgångspunkt från hela din ekonomi och vad du vill uppnå med dina tillgångar tar vi tillsammans fram en skräddarsydd plan för just dig och din familj, så att ni kan leva det liv ni önskar idag och i framtiden

Läs mer

Ditt team

Möt våra specialister som hjälper dig i din vardag och att planera för framtiden

Private Banker

Tillsammans med ett team av specialister ser din Private Banker till att du får relevanta perspektiv på dina ekonomiska förutsättningar och möjligheter för att kunna leva det liv du önskar.

Kapitalförvaltare

Din kapitalförvaltare hjälper dig att hitta rätt investeringslösning utifrån dina mål, önskemål och riskpreferenser. Som din sparringpartner får du löpande investeringsråd baserade på bankens rådande marknadssyn.

Skattespecialist

Som Private Banking-kund har du tillgång till seniora skattespecialister med gedigen erfarenhet av bland annat ägarledda företag, generationsskiften och företagsöverlåtelser.

Specialister i ditt utökade team

Oavsett om du behöver ett bolån, dagligt stöd eller företagsrådgivning får du hjälp av Danske Banks erfarna specialister. Din Private Banker identifierar vilka specialister som behövs för dina specifika behov.

Kontakta oss