Plats för dina visioner

Vi använder vår expertis för att förverkliga dina visioner och för att dina tillgångar ska uppnå sin fulla potential. Både nu och för kommande generationer.

Ny placering i Kantar Prosperas ranking

Danske Bank tar ett ordentligt kliv upp i Kantar Prosperas årliga ranking av Sveriges bästa Private Banking-aktör 2023.

Podd: Lyssna på Danske Banks podcast Nextconomy.  

Våra experter Maria Landeborn och Ludvig Rosenstam Åhman tar upp viktiga ämnen kring investeringar i varje avsnitt.

Nytt avsnitt varannan vecka
Avsnitten släpps varannan vecka och är cirka 25 minuter långa. Du kan lyssna på avsnitten via Soundcloud, Spotify och Podcaster.

Lyssna här

Veckobrev: Senaste från Börsen

Maria Landeborn, Sparekonom & Seniorstrateg, Danske Bank ger dig det senaste nytt från börsen och vad du bör ha koll på i veckan.

Nya veckobrev varje vecka.

Till veckobrev

Nyheter, inspiration & webinar

Ta del av samlade nyheter och inspiration. Här hittar du bland annat webinar, artiklar, rapporter och aktuella marknadsanalyser från våra investeringsexperter som du kan ha användning för i din dagliga privatekonomi.

Läs mer

Ansvarsfulla investeringar

Ansvarfulla investeringar handlar om sunda investeringar. När du investerar hos oss, fokuserar vi på att leverera attraktiv och konkurrenskraftig avkastning.

Läs mer

 

Holistisk förmögenhetsplanering

Med utgångspunkt från hela din ekonomi och vad du vill uppnå med dina tillgångar tar vi tillsammans fram en skräddarsydd plan för just dig och din familj, så att ni kan leva det liv ni önskar idag och i framtiden

Läs mer

Ditt team

Möt våra specialister som hjälper dig i din vardag och att planera för framtiden

Private Banker

Tillsammans med ett team av specialister ser din Private Banker till att du får relevanta perspektiv på dina ekonomiska förutsättningar och möjligheter för att kunna leva det liv du önskar.

Skattespecialist

Som Private Banking-kund har du tillgång till seniora skattespecialister med gedigen erfarenhet av bland annat ägarledda företag, generationsskiften och företagsöverlåtelser.

Specialister i ditt utökade team

Oavsett om du behöver ett bolån, dagligt stöd eller företagsrådgivning får du hjälp av Danske Banks erfarna specialister. Din Private Banker identifierar vilka specialister som behövs för dina specifika behov.

Kontakta oss

Hållbarhet

På Danske Bank drivs vi av en ambition att skapa långsiktiga värden för våra kunder, medarbetare, ägare och investerare och för de samhällen vi verkar i.
För att kunna göra det i den föränderliga värld vi lever i, ser vi att långsiktigt värdeskapande och ett aktivt hållbarhetsarbete går hand i hand.

Aktuella nyheter inom hållbarhet

 

Få alla fördelar i dag.
Bli Private Banking kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.