eMöte – ett enkelt sätt att mötas

Vill du prata bolån, placeringar, sparande eller veta mer om Danske Banks olika lösningar och erbjudanden? Då kan du snabbt och enkelt boka ett eMöte – ett miljösmart alternativ.

Vid ett eMöte kan vår rådgivare dela information direkt med dig på din dator, surfplatta eller på din mobiltelefon. När du gjort bokningen skickar vi en mötesbekräftelse, därefter får du en webblänk och sedan ringer vi upp dig på avtalad tid. Du förbinder dig självlart inte till någonting när du bokar ett eMöte.

Via knappen Boka eMöte får du direkt ett förslag om dag och tid som passar dig.

Boka eMöte 


Så här fungerar eMöte

 • Om du bokar ett eMöte själv i vår onlinebokning

  En halvtimme innan mötet kommer vi skicka ett epost-meddelande med en länk för att starta mötet. Sedan kommer du att bli uppringd och ombedd att identifiera dig med BankID.

  Vi rekommenderar att du använder en dator för mötet för att få bäst överblick över de dokument vi kommer att prata om. Du kan även använda en tablet eller en smartphone. När du klickar på länken på din smartphone eller tablet, kommer Adobe Connect-appen automatiskt att installeras. Det bästa är om du installerar appen i förväg, du kan ladda ner den från App Store eller Google Play.

  Själva mötet kommer att ske via telefon medan du tittar på dokument på din skärm. Om du har någon annan med dig på mötet, kom ihåg att detaljer om din privatekonomi kommer att delas under mötet.

 • Om du får hjälp av vår kundservice att boka ett eMöte

  Om du hellre vill tala med någon för att boka ett eMöte eller träffa en rådgivare på ett av våra kontor så kan du ringa oss på följande nummer.

  Kundservice Privat: 0752-48 45 42
  Kundservice Saco-medlemmar: 0752-48 49 50
  Kundservice TCO-medlemmar: 0752-48 48 00

  • Förutsätter att du har tillgång till vår internetbank.
  • När du och din rådgivare har kommit överens om att ha ett eMöte får du en bekräftelse i internetbanken med datum och tid för mötet.
  • 30 minuter innan mötet börjar får du en meddelande i internetbanken. Via meddelandet kan du logga in på eMötet via knappen "Starta eMöte".
  • Väl inne på eMötet ringer din rådgivare upp dig och ni kan tala med varandra över telefon. Rådgivaren kommer kunna visa bilder och beräkningar på din dator - precis som om du satt vid din rådgivares skrivbord.
  • Under eMötet kan du även se ett foto av din rådgivare på din dator.
  • På eMötet kommer din rådgivare bland annat visa dig beräkningar av din ekonomi så därför rekommenderar vi att du sitter på en avskild plats när ni har mötet.

Frågor och svar