Barn och ungdom

Här har vi samlat de mest populära produkterna för barn och ungdomars sparande och vardagsekonomi.

Spara åt barn

Tiden går fortare än du tror. Kom igång med ett sparande åt barnen så tidigt som möjligt. Sparandet kan komma väl till pass när det är dags att flytta hemifrån eller ta körkort.

Sparkonto Barn

Alla stora drömmar startar med ett litet sparande. Starta ett sparkonto för barn till en rörlig ränta.

Läs mer

HSB Bosparkonto

Genom att öppna ett HSB Bosparkonto åt ett barn kan du börja spara till barnets framtida kontantinsats. Barnet samlar samtidigt bosparpoäng till HSBs hyresrätter och nybyggda bostadsrätter som finns runt om i hela landet.

Läs mer

Andra sparformer

Hos oss är det lätt att placera oavsett om du placerar själv eller låter våra experter göra det åt dig. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont.

Läs mer

Lär barnet värdet av pengar

Ge ditt barn en bra start i livet genom att lära ut vikten av pengar och sparande.

Månadspengen

Med appen Månadspengen kan du enkelt ge månadspeng till ditt barn. Du behöver inte ha kontanter och ditt barn lär sig att hantera pengar, med ett kort och en app som håller ordning på pengarna. Föräldrakontroll. 5-14 år.

Läs mer om månadspengen

Självständig

När barnen blir äldre, blir de också mer självständiga.
Då är det viktigt att de lär sig att ansvara för och kan klara sin vardagsekonomi.

Kontopaket: Danske Start

Danske Start är ett kostnadsfritt kontopaket för barn och ungdomar mellan 11-17 år. Det innehåller basutbudet för vardagsekonomi.Relaterad information


Content is loading