Danske Premium

Få ut mer av dina tillgångar för att kunna
leva det liv du vill - nu och i framtiden.

Du får en unik lösning för hela din ekonomi.Vi arbetar för att du ska uppnå dina mål

Danske Premium är framtaget för dig som har en mer komplex ekonomi och minst 2 miljoner kronor att investera. Vi hjälper dig identifiera potentialen i dina tillgångar och att ta fram en plan för hur du ska få ut mesta möjliga av dina tillgångar – för att du ska kunna leva det liv du vill, både i dag och i morgon.

Bli uppringd

Du får en unik lösning för hela din ekonomi

 • Finansiell plan
 • Skräddarsydda investeringar
 • Personlig rådgivare
 • Insikter och inspiration
 • Prioriterad support
Läs mer om erbjudandet här

Dra nytta av Danske Premium oavsett livssituation

Ska du starta eller utöka din familj? Drömmer du om en större bostad? Genom att ta ett helhetsgrepp om din ekonomi och skapa en långsiktig plan får du överblick som gör dig bättre rustad för att investera i framtiden. Vi hjälper dig att skapa handlingsutrymme för att förverkliga dina drömmar både nu och längre fram.

3ce40984-1dac-47bb-97c6-07716ef4863dDanske Premium guidar dig genom hela din privatekonomi

 • En finansiell plan som ger dig överblick 

  Din rådgivare hjälper dig att ta fram en finansiell plan som ser till hela din ekonomi. Tillsammans diskuterar ni möjligheter och risker – och hur du kan skapa önskat handlingsutrymme.

 • Skräddarsydda investeringar

  Vilken typ av placeringar passar just dig? Med vår gedigna erfarenhet av analys, råd och smarta investeringslösningar får du bättre förutsättningar att nå dina mål.
 • En egen personlig rådgivare

  Med Danske Premium får du din egen rådgivare, som alltid finns nära till hands för både små och stora frågor. Du får tillgång till stor kunskap och målbaserade råd – utifrån just dina ekonomiska möjligheter och utmaningar. 
 • Insikter och inspiration kring din ekonomi

  Varje vecka får du en sammanställning av det viktigaste från omvärlden som kan vara intressant för dig och din ekonomi. Du får också inbjudningar till våra webbinarier, med spännande insikter om de finansiella marknaderna. 

 • Prioriterad support ger extra snabb service

  Med Danske Premium får du ett särskilt telefonnummer till vår Kundservice som ger dig snabbare hjälp med dina serviceärenden. Dessutom finns bankens specialister tillgängliga och ger dig ytterligare stöd vid behov. 


Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.

* Obligatoriska uppgifter.


För dig med en mer komplex ekonomi och t ex är ägare i ett fåmansbolag eller har mer än 10 miljoner kronor att investera är vårt Private Banking-erbjudande det som passar bäst.

Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.