Danske Premium

Vi hjälper dig att få ut mer av dina tillgångar så att

du kan leva det liv du vill, nu och i framtiden. 

Vi hjälper dig uppnå dina mål - idag och i framtiden.

Danske Premium har utvecklats särskilt för dig som har en mer komplex ekonomi och med tillgångar över 2 miljoner kronor att investera. Vi hjälper dig att få insikt i dina tillgångars potential, och tillsammans med vår Premiumrådgivare sammanställer vi en finansiell plan för hur du ska få ut mesta möjliga av dina pengar så att du kan leva det liv du vill, nu och i framtiden.   

Kontakta oss

Danske Premium guidar dig genom hela din privatekonomi

 • Finansiell plan för hela din ekonomi
 • Skräddarsydda investeringar
 • Dedikerad rådgivare
 • Insikter och inspiration kring din ekonomi
 • Snabb service och prioriterad support 

Lösningar utifrån dina behov

 • Är du mitt i livet om och planerar för att starta eller utöka din familj eller drömmer du om att flytta till en större bostad. Genom att ta ett helhetsgrepp kring din ekonomi och skapa en långsiktig plan får du en bra överblick och kan investera för framtiden. Vi hjälper dig att skapa handlingsutrymme så att du kan förverkliga dina drömmar och ambitioner både idag och imorgon.

 • Finansiell planering

  Finansiell planering

  Med din finansiella plan för du en överblick över hela din ekonomi. Tillsammans diskuterar vi möjligheter och risker i din ekonomi och hur vi kan skapa handlingsutrymme för att du ska kunna förverkliga dina planer på kort och lång sikt.

 • Skräddarsydda investeringar

  Skräddarsydda investeringar

  Utifrån dina behov skapar vi investeringslösningar som passar dig. Med vår gedigna erfarenhet av analys, råd och lösningar för investeringar skapar vi goda förutsättningar för att du ska kunna uppnå dina mål.

 • Dedikerad rådgivare

  Dedikerad rådgivare

  Som Danske Premiumkund får du en dedikerad rådgivare, som finns alltid när tillhands och hjälper dig med dina samlade behov. Din Premiumrådgivare stödjer dig med djupgående kunskap och målbaserad rådgivning om dina ekonomiska möjligheter och utmaningar.
 • Insikter och inspiration

  Insikter och inspiration

  Våra experter håller dig uppdaterad om vad som händer på investeringsområdet. I vårt veckobrev får du ta del av det senaste som händer i vår omvärld och som kan vara intressanta för dig och din ekonomi. Vid våra webinars får du hjälp att hålla dig uppdaterad på vad som händer på de finansiella marknaderna.

 • Snabb service och prioriterad support

  Snabb service och prioriterad support

  I Danske Premium får du alltid får snabb återkoppling när du vill komma i kontakt med oss. Genom ett prioriterad telefonnummer till vår Kundservice har du högsta tillgänglighet när du behöver snabb hjälp med dina serviceärenden. Bankens experter finns tillgängliga och hjälper dig när behov uppstår.

Form Bli uppringd