Erbjudande för TCO-medlemmar

Erbjudande TCO-medlemmar

Se över din ekonomi och spara pengar. Som kund hos Danske Bank får du en mängd förmånliga medlemserbjudanden. Förmånerna är inte tidsbegränsade.

Vi erbjuder dig rådgivning på det sätt som passar dig bäst, på ett bankkontor eller digitalt. Välkommen som kund i en bank där det finns fler möjligheter, var du än befinner dig i livet. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp att byta bank.

Ta del av vårt mest förmånliga medlemserbjudande

Ta del av vårt mest förmånliga medlemserbjudande

  • Erbjudande på bolån för dig som är fackmedlem i TCO
  • Kontopaket med unik medlemsrabatt

  • Högre ränta på Sparkonto XL
  • Privatlån (även för bilköp) med ränta på 4,90%**
  • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service

*Villkor för räntan är medlemskap i ett fackförbund som är anslutet till TCO eller Saco. Effektiv ränta f.n 2,42% (nominell ränta 2,39%), beräknat på 2 MSEK  med 1 år bunden ränta och 50 års återbetalningstid, totalbelopp 3.196.992 kr, ingen aviserings- eller uppläggningsavgift. Antal månadsbetalningar är 600 stycken där första betalningen blir 7316,67 kr, varav 3333,33 är amortering (2022-05-20). Den faktiska räntan sätts på utbetalningsdagen och kan komma att ändras. Krediten förenas med säkerhet i bostaden.  Valutakursförändringar kan komma att påverka de belopp som ska betalas om du har inkomst i annan valuta än lånet.  Erbjudandet kan ändras utan föregående meddelande på grund av oförutsedda omständigheter eller ändrade förutsättningar. Banken förbehåller sig sedvanlig kreditprövning.


**
Den effektiva räntan är 5,01 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, årsränta på 4,90 % och månadsbetalning, totalt 112 454 kr. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket i banken. Banken förbehåller sig sedvanlig kreditprövning.

Coronaspecial - så här tänker du


Välj ett förbund för att läsa mer om erbjudandet

Du kan ansöka om erbjudandet om du är 18 år, har inkomst och om du och/eller din respektive är medlem eller anställd i TCO.

Välj ett TCO-förbund här:
Välj ett förbund…
Finansförbundet
Forena
Försvarsförbundet
Journalistförbundet
Lärarförbundet
Polisförbundet
Scen & Film
SLF
ST
Symf
TCO Centralorganisation
TULL-KUST
Unionen
Vision
Vårdförbundet
Välj ett förbund…

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.