Marketplace – nya digitala möjligheter i District 

District Marketplace är framtagen för att du själv ska kunna beställa ett växande urval av digitala produkter och tjänster, utvecklade för att göra dina bankärenden enklare. Läs mer om Marketplace > 

Du hittar Marketplace via vänstermenyn i District.


Mer information om P27

Nyheter och inspiration

Ta del av samlade nyheter och inspiration för dig som är företagskund. Här hittar du bland annat webinar, artiklar, kundcase och olika rapporter som ni kan
ha användning för.

Läs mer

man vid dator tittar på mobil

Skydda ditt företag mot bedrägerier

It-bedrägerier är väldigt vanligt förekommande idag och kan få stora konsekvenser för ditt företag. Som tur är går det att med enkla metoder minimera risken för att drabbas. Be Safe är sidan där vi samlat information och konkreta tips på hur du gör ditt företag säkrare och vad dina medarbetare ska vara vaksamma på för att identifiera bedrägeriförsök.

Så skyddar du ditt företag

Dags att investera i hållbara lösningar?

Vi hjälper till att framtidssäkra ert företag med rådgivning och rätt produkter för era behov oavsett om det innebär ett grönt lån eller ett vanligt.

Prata med oss om framtidens finansiering

Redo för P27?

Läs om hur och när detta berör dig som kund. Vi uppdaterar informationen löpande.

Läs mer om P27

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. 


Medelstora & stora bolag

Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd om finansiering, likviditet och lån. Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodeller.
 

Medelstora
& stora bolag
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa
dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd
om finansiering, likviditet och lån. Diskutera
din strategi med oss och få sparring på dina
planer, oavsett om det är förvärv, investeringar,
internationell expansion eller hållbara affärsmodeller

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. 


Företagsägare 
för medelstora och stora bolag

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering och koordinerade bankrelationer.
Det här erbjuder vi dig som företagsägare


Bostadsrättsförening

Vi är ett dedikerat team som ansvarar för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder heltäckande finansiell rådgivning.

Det här kan vi göra för er bostadsrättsföreningTrygghet
Vi arbetar löpande för att ha god kännedom om dig som kund och uppfylla kraven som följer av den svenska penningtvättslagen. Genom det kan vi bättre skydda både dig och oss från att utnyttjas för brottslig verksamhet som till exempel penningtvätt eller finansiering av terrorism.

 Skog & Lantbruk

Vi arbetar med branschens mest framgångsrika företagare och gårdsägare. Vi erbjuder banklösningar och tjänster specifikt för dig som gårdsägare. 

Läs mer om Skog & LantbrukDigitala tjänster

Vi erbjuder ett stort antal digitala tjänster. Vi har användarvänliga verktyg som gör det snabbt och enkelt för dig att på ett överskådligt sätt administrera företagets ekonomi, oavsett om du är på kontoret eller ute på språng. 

Läs om våra digitala tjänster

Vår expertis

Vi erbjuder kompetenser och expertis för ditt företag, oavsett storlek. Vi är en fullsortimentsbank som erbjuder produkter och tjänster inom de flesta finansiella områden där vi tillhandahåller både experthjälp och verktyg för att stödja dig i din affär. Alltid utifrån ditt företags önskemål och behov.

Kontakta oss


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.