Välkommen till Danske Bank 

Vi är Nordens näst största bank. Vi är en fullsortimentsbank och vi tillhandahåller både experthjälp och verktyg för att stödja dig i din affär. Våra innovativa lösningar underlättar för dig och ditt företagande och tillsammans kan vi få ditt företag att växa.


Nya möjligheter? 
Vi utforskar dom tillsammans


Våra rådgivare har djup branschkunskap och
hjälper dig att navigera i den nya verkligheten.
Ta hjälp av våra experter

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. 


Medelstora & stora bolag

Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd om finansiering, likviditet och lån. Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodeller.
 

Företagsägare för medelstora och stora bolag

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering, koordinerade bankrelationer och snabb service.

Det här erbjuder vi dig som företagsägareBostadsrättsförening

Vi är ett dedikerat team som ansvarar för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder heltäckande finansiell rådgivning.

Det här kan vi göra för er bostadsrättsföreningTrygghet
Vi arbetar löpande för att ha god kännedom om dig som kund och uppfylla kraven som följer av den svenska penningtvättslagen. Genom det kan vi bättre skydda både dig och oss från att utnyttjas för brottslig verksamhet som till exempel penningtvätt eller finansiering av terrorism.

 Skog & Lantbruk

Vi arbetar med branschens mest framgångsrika företagare och gårdsägare. Vi erbjuder banklösningar och tjänster specifikt för dig som gårdsägare. 

Läs mer om Skog & LantbrukDigitala tjänster

Vi erbjuder ett stort antal digitala tjänster. Vi har användarvänliga verktyg som gör det snabbt och enkelt för dig att på ett överskådligt sätt administrera företagets ekonomi, oavsett om du är på kontoret eller ute på språng. 

Läs om våra digitala tjänster

Vår expertis

Vi erbjuder kompetenser och expertis för ditt företag, oavsett storlek. Vi är en fullsortimentsbank som erbjuder produkter och tjänster inom de flesta finansiella områden där vi tillhandahåller både experthjälp och verktyg för att stödja dig i din affär. Alltid utifrån ditt företags önskemål och behov.

Kontakta oss