Ta del av våra innovativa lösningar

Välj en bank som förstår din situation och som kan ge dig en bra överblick. Läs mer om fördelarna med att vara kund i Danske Bank.

 Läs mer

Keep it safe

Som bank har vi ett stort ansvar för att se till att du är skyddad när du sköter dina affärer hos oss. Men vi vill också gärna hjälpa dig att säkerställa att ditt företag har ett så bra skydd som möjligt mot IT-bedrägerier.

 Läs mer

 

Valutakurser

Här hittar du utvalda valutakurser och räntesatser. Vill du få information om särskilda priser är du välkommen att kontakta oss.

Öppna valutakurser

Missa inte att skaffa LEI-kod!

Enligt de nya MIFID II-reglerna behöver alla juridiska enheter nu en LEI-kod för att kunna fortsätta att handla med värdepapper och derivat som kan handlas med på börser och övriga finansiella handelsplatser i Europa (EEA). Europeiska handelsplatser kan vara både välkända börser, som Nasdaq Stockholm, eller mindre handelsplatser, som First North. För handel med endast icke-börsnoterade fonder behövs ingen LEI-kod.

Läs mer

Behöver du mer hjälp?

Kundservice
Vardagar 09:00 - 16:00Starta chatt
Teknisk support
Business Online support:
Vardagar 09:00 - 16:00


Starta chatt
Chatta med oss här. Har du specifika frågor om ditt engagemang? Var då beredd på att kunna verifiera din identitet med hjälp av t.ex. bank-id, så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.