Viktiga vägval för företag i tillväxt

Med vägledning, finansiellt stöd och en genomtänkt valutastrategi kan hinder förvandlas till affärsmöjligheter. Läs mer om hur Danske Bank kan hjälpa företag i tillväxt och expansion.

Läs mer

man går mot kameran i park

Danske Banks företagserbjudande

Danske Bank kan erbjuda lokala team med internationell expertis skräddarsydda utifrån ditt företags finansiella behov, med allt från strategisk rådgivning, digital rådgivning, analys, valutarådgivning och likviditets- och treasurylösningar.

Läs mer

Tre kollegor på kontor

Tips, inspiration och nyheter

Ta del av inspiration och tips från Danske Banks specialister inom Cash Management, valuta, hållbarhet, finansiering, trade finance och supply chain. Här hittar du bland annat artiklar, filmer och webinar. 

Läs mer

stad från luften men blått rutnät över som grafik

Dags att investera i hållbara lösningar?

Vi hjälper till att framtidssäkra ert företag med rådgivning och rätt produkter för era behov oavsett om det innebär ett grönt lån eller ett vanligt.

Prata med oss om framtidens finansiering

Be Safe

– skydda ditt företag mot finansiell brottslighet

Just nu pågår det mycket bedrägerier både mot företag och privatpersoner. Läs mer om hur du skyddar dig själv och ditt företag på våra Be Safe – sidor.

Be Safe Företag Be Safe Privat

Frukost med Vice Riksbankschef Per Jansson

Välkommen till en spännande presentation av Vice Riksbankschef Per Jansson. Penningpolitiken är på allas läppar. Men det är stor skillnad mellan hur man ser på penningpolitiken i den allmänna debatten och hur man ser på den inom forskningen och den faktiska politiken.

Se inspelningen här

Kollegor på takterass

District – vår finansiella plattform

District ger en översikt över företagets ekonomi och konton i andra banker. Med District kan ni expandera internationellt och samtidigt behålla er breda finansiella lösning i Sverige. Via Cash Flow Forecast i District kan ni skapa likviditetsprognoser som ger överblick och stöd vid finansiella beslut, och i Marketplace i District kan du själv beställa ett urval av digitala produkter. 

Läs mer


Medelstora
& stora bolag
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa
dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd
om finansiering, likviditet och lån. Diskutera
din strategi med oss och få sparring på dina
planer, oavsett om det är förvärv, investeringar,
internationell expansion eller hållbara affärsmodeller

Företagsägare 
för medelstora och stora bolag

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering och koordinerade bankrelationer.
Det här erbjuder vi dig som företagsägare

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. Bostadsrättsförening

Vi är ett dedikerat team som ansvarar för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder heltäckande finansiell rådgivning.

Det här kan vi göra för er bostadsrättsföreningSkog & Lantbruk

Vi arbetar med branschens mest framgångsrika företagare och gårdsägare. Vi erbjuder banklösningar och tjänster specifikt för dig som gårdsägare. 

Läs mer om Skog & LantbrukTrygghet
Vi arbetar löpande för att ha god kännedom om dig som kund och uppfylla kraven som följer av den svenska penningtvättslagen. Genom det kan vi bättre skydda både dig och oss från att utnyttjas för brottslig verksamhet som till exempel penningtvätt eller finansiering av terrorism.

 
Digitala tjänster

Vi erbjuder ett stort antal digitala tjänster. Vi har användarvänliga verktyg som gör det snabbt och enkelt för dig att på ett överskådligt sätt administrera företagets ekonomi, oavsett om du är på kontoret eller ute på språng. 

Läs om våra digitala tjänster

Vår expertis

Vi erbjuder kompetenser och expertis för ditt företag, oavsett storlek. Vi är en fullsortimentsbank som erbjuder produkter och tjänster inom de flesta finansiella områden där vi tillhandahåller både experthjälp och verktyg för att stödja dig i din affär. Alltid utifrån ditt företags önskemål och behov.

Kontakta oss
Vid strategiska beslut och vägval

Med specialiserad rådgivning, analys och tjänster arbetar vi tillsammans med våra kunder för att frigöra potentialen i människor och företag. Oavsett om du har planer för en exit eller expansion och oberoende av vilket läge ni står inför, finns vi här för dig. Danske Bank kan erbjuda lokala team med internationell expertis, skräddarsydda utifrån ditt företags finansiella behov.

Till vårt företagserbjudande


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.