• Automatisera din hantering av kvitton och utlägg
  Nu kan du som har företagskort redovisa dina kvitton digitalt. Med mobilappen Dicom Expense fotograferar du enkelt dina kvitton som sedan kopplas till aktuell korttransaktion. Ytterligare information och intresseanmälan hittar du på www.expense.se/danskebank.

  Med företaget Companyexpense mobila tjänst kan du som är företagskund dessutom bokföra kvitton, utlägg och reseräkningar med automatik. Det fungerar så att appen tolkar och matchar kvittobilden med kortfakturan som därefter bokförs automatiskt. Du kan läsa mer på vår blogg och prova gratis i 30 dagar via www.companyexpense.se.

 • Revisorportalen
  Revisorportalen är en nyhet för dig som vill att revisorn själv ska kunna hämta företagets engagemangsspecifikationer från banken. Läs mer om hur du kan underlätta bokslutsprocessen i denna artikel.

 • Senaste nytt om framtidens ekonomi
  Dra nytta av specialistkunskaperna som Danske Banks analytiker, experter och strateger erbjuder inom både makroekonomi och bolagsbevakning. Det gör du bäst via intervjuer, poddar, artiklar och guider på vår blogg Nextconomy och via vårt nyhetsbrev Företagsnytt.

 • The Hub
  Thehub.se är en webbplats för entreprenörer och tillväxtföretag. Där kan arbetskraft och investerare komma i kontakt med varandra samt hitta bästa praxis-mallar inom olika områden. The hub är ett samarbete mellan Danske Bank och SUP 46.

 • Curious Minds
  Curious Minds ett initiativ av Danske Bank för nyfikna sinnen. Lyssna till intressanta talare inom spännande trender för nya insikter och kring framtidsspaningar inom ämnena Människor och Megatrender, Attraktionskraft inifrån & ut, Morgondagens Infrastruktur och ett årligt öppet spår som vi har döpt Think Big och som i år handlar om Block Chain. Passa på att anmäla dig och en affärsbekant eller en nyfiken vän redan idag!

 • Kontakta oss
  Till sist vill jag påminna om att du som företagare har helt team av rådgivare här på Kundservice Företag. Vi står redo att hjälpa dig när du har frågor eller behöver hjälp kring företagets ekonomi. Det är lätt att kommunicera med oss. Du kan:
  • ringa oss på telefon 0752-48 49 30
  chatta via webben
  bli uppringd eller boka möte
Välkommen.

 

Christoffer Sander
Företagsrådgivare Danske Bank