Danske Bank

I stunder som avgör framtiden har vi med finansiell kraft hjälpt privatpersoner och företag att ta
beslut och välja väg framåt. Med specialiserad rådgivning, analys och tjänster arbetar vi tillsammans med våra kunder för att frigöra potentialen i människor och företag.


Bli kontaktad


man går mot kameran i park

Danske Banks företagserbjudande

Danske Bank kan erbjuda lokala team med internationell expertis skräddarsydda utifrån företagets finansiella behov, med strategisk rådgivning, analys, valutarådgivning och cash management-lösningar.

Läs mer

 

Tre kollegor på kontor

Tips, inspiration och nyheter

Ta del av inspiration och tips från Danske Banks specialister inom Cash Management, valuta, hållbarhet, finansiering, trade finance och supply chain. Här hittar du bland annat artiklar, filmer och webinar. 

Läs mer

stad från luften men blått rutnät över som grafik

Dags att investera i hållbara lösningar?

Vi hjälper till att framtidssäkra ert företag med rådgivning och rätt produkter för era behov oavsett om det innebär ett grönt lån eller ett vanligt.

Prata med oss om framtidens finansiering

Kollegor på takterass

Blickar ni mot nya tillväxtmarknader?

Många framgångsrika bolag överväger en internationell expansion. Med vägledning, finansiellt stöd och en genomtänkt valutastrategi, kan hinder förvandlas till affärsmöjligheter. Läs mer om hur vi kan hjälpa er expandera utanför Sverige och hur vi hjälpte Dormy.

Internationell expansion

Belopp sparade på Sparkonto skyddas av den danska insättningsgarantin (Garantiformuen) med ett kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin.

Vad betyder insättningsgarantin i detalj?
Insättningsgarantin innebär att du har rätt till ersättning upp till 100 000 euro om banken skulle gå i konkurs. Om motvärdet av 100 000 euro understiger 1 050 000 kronor, som är det svenska garantibeloppet, kommer den svenska beloppsgränsningen att gälla. Garantiformuen kommer att utbetala garantin genom att, senast inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller danska myndigheter beslutat att garantin ska träda in, skicka ett betalningsuppdrag till Riksgälden som därefter utför utbetalningen. 
Insättare som inte omfattas av insättningsgaranti: Vissa kategorier av insättare är undantagna från rätten till ersättning från garantin. Närmare information om insättningsgarantin, bland annat vilka kategorier av insättare som är undantagna från rätten till ersättning finns på Insättningsgaranti.Medelstora
& stora bolag
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa
dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd
om finansiering, likviditet och lån. Diskutera
din strategi med oss och få sparring på dina
planer, oavsett om det är förvärv, investeringar,
internationell expansion eller hållbara affärsmodeller

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. 


Företagsägare 
för medelstora och stora bolag

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering och koordinerade bankrelationer.
Det här erbjuder vi dig som företagsägare


Bostadsrättsförening

Vi är ett dedikerat team som ansvarar för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder heltäckande finansiell rådgivning.

Det här kan vi göra för er bostadsrättsföreningTrygghet
Vi arbetar löpande för att ha god kännedom om dig som kund och uppfylla kraven som följer av den svenska penningtvättslagen. Genom det kan vi bättre skydda både dig och oss från att utnyttjas för brottslig verksamhet som till exempel penningtvätt eller finansiering av terrorism.

 Skog & Lantbruk

Vi arbetar med branschens mest framgångsrika företagare och gårdsägare. Vi erbjuder banklösningar och tjänster specifikt för dig som gårdsägare. 

Läs mer om Skog & LantbrukDigitala tjänster

Vi erbjuder ett stort antal digitala tjänster. Vi har användarvänliga verktyg som gör det snabbt och enkelt för dig att på ett överskådligt sätt administrera företagets ekonomi, oavsett om du är på kontoret eller ute på språng. 

Läs om våra digitala tjänster

Vår expertis

Vi erbjuder kompetenser och expertis för ditt företag, oavsett storlek. Vi är en fullsortimentsbank som erbjuder produkter och tjänster inom de flesta finansiella områden där vi tillhandahåller både experthjälp och verktyg för att stödja dig i din affär. Alltid utifrån ditt företags önskemål och behov.

Kontakta oss
Vid strategiska beslut och vägval

Med specialiserad rådgivning, analys och tjänster arbetar vi tillsammans med våra kunder för att frigöra potentialen i människor och företag. Oavsett om du har planer för en exit eller expansion och oberoende av vilket läge ni står inför, finns vi här för dig. Danske Bank kan erbjuda lokala team med internationell expertis, skräddarsydda utifrån ditt företags finansiella behov.

Till vårt företagserbjudande


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.