Business Online

Optimera verksamheten med vår webblösning

Med Business Online får du en fullständig överblick och kontroll över företagets ekonomi i realtid, oavsett om du är på ditt kontor eller loggar in via mobilen. Du kan skräddarsy lösningen efter dina behov och du kan alltid lita på säkerheten. Det har aldrig varit enklare att styra företagets ekonomi.

Bli kund och få Business Online
Redan kund? Hämta appen här

Enkelt att använda


Business Online underlättar för dig, oavsett om du bara behöver en snabb överblick över företagets ekonomi eller ska handla på finansmarknaderna – snabbt, säkert och effektivt. Du kan integrera Business Online med företagets ekonomisystem, vilket underlättar administrationen. 

Överblick i realtid, var du än är


När du ska optimera företagets likviditet är det viktigt att du har en fullständig och aktuell bild av ekonomin. Med Business Online får du en realtidsbild av din ekonomi  – på dator, surfplatta eller telefon.

Skräddarsydd efter dina behov


Innehållet i Business Online utformas efter dina behov. Utöver standardverktygen kan du lägga till en rad specialmoduler som underlättar vardagen och effektiviserar driften. Du kan bland annat välja en modul för att styra användningen av företagskort eller en Trade Finance-modul som underlättar riskhanteringen i samband med internationell handel.

Likviditetsstyrning i världsklass

Enligt våra kunder innehåller Business Online marknadens bästa verktyg för likviditetsstyrning. En speciell Cash Management-modul är en fast del av lösningen, och gör att du snabbt och enkelt kan optimera företagets likviditet i realtid – även över landsgränserna.

Säkerhet

Säkerheten är hög i Business Online. Du kan själv styra olika användares behörigheter och som ett skydd mot bedrägerier kan du använda en tvåstegsattest för alla överföringar. Du kan också prenumerera på aviseringar så du automatiskt t.ex. får ett meddelande om en överföring överskrider en viss storlek.

Relaterat innehåll


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.