Danske Bank hjälper när ditt företag står inför viktiga förändringar

Danske Bank hjälper dig att hitta rätt lösningar när ditt företag står inför viktiga förändringar.

Kontakta oss för att prata om internationell handel och expansion

Kontakta rådgivare

Telefon: 0752-484 484

  Vi börjar alltid med att förstå din affärsstrategi och vad som är
 viktigt för dig att uppnå dina mål och ambitioner.
  Vi guidar dig genom förändringsresan så att du planerar in rätt
 åtgärder i rätt ordning och vid rätt tidpunkt. Allt för att för att
 förändringen du genomför ska vara smidig och att du ska spara tid.
  Vi guidar dig till kvalitetsprodukter och lösningar från banken och
 våra partners för att du ska få ut mest värde av din investering.

En strategisk partner för dig när du diskuterar möjligheter eller utmaningar

Danske Bank agerar som din strategiska finansiell partner för dig när du diskuterar möjligheter eller utmaningar med internationell handel och internationell expansion. Vi stöder ledningen, ägare och styrelsen för att fatta välgrundade beslut genom att ge dem en ytterligare synvinkel och branschinsikt. För våra större företag och företag med komplexa utmaningar finns avdelningen Corporate Analytics.

Corporate Analytics visar med hjälp av genomgripande analyser potentiella effekter av strategier och påverkan av olika scenarier på ditt företags finansiella ställning och mål. Som en bas använder vi omfattande finansiell analys inklusive prognoser för lönsamhet, kassaflöde, nyckeltal, kapitalstrukturer samt branschkunskaper, mega-trends och peer-studier. Corporate Analytics rapporter ska användas av beslutsfattare vid avgörande händelser i företagets livscykel, så som Internationell handel och internationell expansion.

Mer information

  • Öppna konto och betalningstjänster utomlands är flexibelt och enkelt i Danske Bank-länderna - Norden och Nordeuropa. Du kan snabbt se din kontoinformation i realtid i vår Internetbank District. Dessutom ger SWIFTs tjänster dig information om andra bankkonton. Överföringar mellan Danske Bank-konton sker samma dag utan kostnad.

    Cash Management teamet hjälper dig att få rätt pengar på rätt plats vid rätt tidpunkt i rätt valuta. Vi hjälper dig att utforma en strategi för att uppnå just dina mål. För att lyckas med det använder vi oss av den stora erfarenhet och kompetens som finns samlad i vårt globala team.

Produkter och lösningar som stöder din expansion

Baserat på en heltäckande analys av dina affärsambitioner kan vi erbjuda ett brett utbud av produkter och lösningar som matchar dina behov. Vi hjälper dig att skräddarsy din unika lösning. Nedan kan du läsa mer om några lösningar och verktyg som vi erbjuder för din internationella verksamhet.

Tryck på pusselbiten som du tycker är intressant för att läsa mer!


"Best Bank for Scandinavian Currencies 2017" by FX Week

Vi utsågs 2018 – för åttonde året i rad – till Nordens bästa bank inom Trade Finance av analysinstitutet TNS SIFO Prospera 

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kontakta oss för att prata vidare om internationell handel och expansion...

 Kontakta oss