Förenkla din vardag

Om du bara vill ha en snabb översikt över företagets ekonomi eller behöver optimera likviditeten med flera valutor samtidigt är vår ambition att göra din vardag lättare. Vi arbetar kontinuerligt att förbättra användarvänligheten i våra tjänster, så att du som kund får ut det mesta ut av dessa. Oavsett om du sitter bakom en datorskärm på kontoret eller om du reser och använder mobilen vill vi stötta dig i ditt arbete genom att erbjuda innovativa digitala banktjänster.

Nya möjligheter

Vi är stolta över att kontinuerligt utveckla lösningar så att våra kunder kan effektivt driva sina företag. Vi utvecklar ständigt våra befintliga lösningar, och vi erbjuder regelbundet nya möjligheter. Med vår internetbank för företag, District, kan du bygga upp ditt konto med olika verktyg och moduler som passar just dig och ditt företag.

Med våra tjänster kan du automatisera arbetsprocesser i ditt företag och känn dig trygg i att du alltid kan kontakta oss om du behöver mer hjälp.

Tryggt och säkert

I en alltmer digital värld blir it-säkerhet viktigare. Vi förstår de hot ditt företag ställs inför och vi försöker bekämpa digitala bedragare dagligen. Därför är det viktigt att du väljer en bank som erbjuder ett avancerat säkerhetssystem och förstår hur viktigt det är för ditt företag att vara skyddad i den digitala världen. Behöver du veta mer om it-säkerhet kan du läsa mer på våra Be Safe-sidor.