Legitimering

Denna webbplats är avsedd för dig som ska identifiera dig i Danske Bank, för att du har en roll eller relation till ett företag som redan är eller önskar bli kund i Danske Bank.

Enligt reglerna om penningtvätt, har alla finansiella institutioner en skyldighet att utföra kontroller av de personer och företag som vill etablera en kundrelation.

Legitimering med BankID

Vi rekommenderar att du använder BankID för att legitimera dig i banken. Detta går mycket snabbt och du använder det BankID du redan har fått utställt av din befintliga bank. Det kostar naturligtvis ingenting att använda den här tjänsten.

Läs mer om BankID

Legitimation - företagskund

Du som t ex administratör i vår internetbank för företag, innehavare av ett företagskort med personligt betalningsansvar, verklig huvudman, eller styrelsemedlem måste legitimera dig innan det finns möjlighet att utnyttja våra produkter och tjänster.

Legitimering med BankID tar bara några minuter. Du börjar legitimeringen genom att klicka på knappen nedan.

Legitimera dig

Kontakta oss om du har frågor

Kundservice
Vardagar 09:00 - 16:00Starta chatt
Teknisk support
District support:
Vardagar 09:00 - 16:00


Starta chatt
Chatta med oss här. Har du specifika frågor om ditt engagemang? Var då beredd på att kunna verifiera din identitet med hjälp av t.ex. bank-id, så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.
 • Ring

  Kundservice Företag

  0752-48 49 30

  Kundsupport Internettjänster:

  020-790 347

  Kundsupport Internettjänster från utlandet:

  +45 55 85 04 48
  Våra Finanscenter

  När du ringer till oss, och när vi ringer till dig på din begäran eller som en uppföljning av din begäran, så kan telefonsamtalet komma att spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl. Vi måste spela in och spara telefonsamtalen om vi diskuterar investeringsfrågor med dig.

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.