Står du på startlinjen till att starta eget, anställa personal eller har du redan ett etablerat företag och planerar att expandera internationellt? I slutet av mars, lanserade Danske Bank sin nya webbplats där du snabbt och enkelt kan finna information som leder dig framåt. Du kan ta del av råd, guider och läsa inspirerande artiklar om hur andra företagare har gjort i din situation.

Engagemang som gett resultat
Under en tid har besökarna på vår webbplats kunnat följa sajtens utvecklingsprocess via en beta version. Ulf Bergendal, som är projektledare på Business Banking och ansvarig för strategi och ombyggnad av Danske Banks webbplats i Sverige, förklarar tanken bakom:
”Våra kunders önskemål är viktiga för oss, vi lyssnar och tar till oss av feedback och idéer. Det är en av anledningarna till att vi har haft den gamla och nya sidan publicerade parallellt under en period. Via våra digitala kanaler har vi uppmanat våra kunder att tycka till om den nya webbplatsen och berätta vad de tycker är bra och vad de saknar. Vi fick in många bra synpunkter och är tacksamma för engagemanget. Man kan verkligen säga att den nya sajten är utvecklad i samarbete med våra kunder.”

På vilka sätt skiljer sig den gamla och nya webbplatsen?
”Den nya webbplatsen fokuserar mindre på produkter och mer på kunden och kundernas behov. När det gäller Business Banking handlar det framför allt om avgörande steg i företagets utveckling. Det är oftast när ett företag startas, tar ett nytt kliv eller vill förändra något i sin verksamhet som kunderna kontaktar banken och behöver stöd och råd. Med den nya webbplatsens strategi och digitala kommunikationskanaler blir det ännu enklare för befintliga kunder att få snabb hjälp, samt för de som inte är kunder idag att bli det. Vi lanserar även en chatt för våra företagskunder vilket vi vet är en efterfrågad kanal. På sajten, som också har ett nytt utseende, erbjuder vi praktisk information, vägledning och effektiva verktyg – allt för att hjälpa kunderna att styra och kontrollera sitt företags ekonomi så smidigt som möjligt. Jag vill också passa på att poängtera att Danske Banks nya webbplats inte är ”färdig” i ordets vanliga bemärkelse. Vår vision är att det här ska vara en aktuell och levande digital plats där innehållet uppdateras och kontinuerligt utökas”, avslutar Ulf.

Väx med utmaningarna
Ditt företag ställs ständigt inför nya frågeställningar och beslut. Vissa är lätta att hantera och andra kräver mer tid och efterforskning. Surfa gärna in på vår nya webbplats och ta del av råd, guider och andra företagares berättelser. Självklart är du också alltid välkommen att kontakta oss på Kundservice Företag, vi hjälper dig gärna. Ring och prata med oss på 0752-48 49 30.


Ulf Bergendal
Projektledare