Studenterbjudande Norrlands Nation

Ta del av vårt förmånliga erbjudande för dig som är medlem i Norrlands Nation. Erbjudandet gäller dig som blir ny studentkund hos Danske Bank och för över ditt studiestöd till ditt Danske Bank-konto. Erbjudandet gäller under hela studietiden, fram tills att du fyller 32 år.

Bli kund


Som kund får du bland annat:

ikon

Banktjänster 0 kr/år

Danske Silver med allt du behöver för
din vardagsekonomi

kreditkort ikon

Kreditkort

Mastercard med 10 000 kr i kredit*

resväska ikon

Reseförsäkring

Känn dig extra trygg när du reser


hus ikon

Hemförsäkring

Försäkra ditt hem för endast 55 kr/mån
och få ersättning för stulen cykel

Gör så här för att ta del av erbjudandet:

1

2

3

4

Bli kund med BankID genom knappen högst upp på sidan.

Registrera dig som student i internetbanken.

Beställ kontopaketet Danske Silver.

Ändra konto för CSN här.

Gör så här för att ta del av erbjudandet


1

Bli kund med BankID genom knappen högst upp på sidan.

2

Registrera dig som student i internetbanken.

3

Beställ kontopaketet Danske Silver.

4

Ändra konto för CSN här.

Välkomstpremie:
3 st biobiljetter

Ta en välförtjänst paus från studierna och gå på bio med två kompisar eller spara biobiljetterna till dig själv.

hand med stjärna ikon

Läs mer om dina förmåner

 • Kontopaket Danske Silver


  Detta ingår i ditt kontopaket:

  • Mastercard Bankkort
   Med vårt Mastercard Bankkort kan du utföra kontaktlösa betalningar. Läs mer om Mastercard Bankkort.
  • Konton
   Du har möjlighet att öppna extra transaktionskonton utöver ditt lönekonto. Detta kan du enkelt göra i internetbanken.
  • Internetbank
   I vår internetbank kan du till exempel betala räkningar och överföra pengar, signera avtal digitalt med BankID samt öppna konton och beställa kort. Läs mer om internetbanken.
  • Internetdepå
   I internetbanken och våra mobila appar får du en översikt över alla dina placeringar och tillgång till olika placeringsverktyg. Med din internetdepå kan du handla på 17 börser i 15 länder.
  • Priceless Cities
   Som kund i Danske Bank med Mastercard Direkt får du dessutom tillgång till erbjudanden med Mastercard Priceless Cities. Läs mer om Mastercard Priceless Cities
 • Mastercard Direkt

   
  Med Mastercard Direkt har du en kredit på 10 000 kronor (kreditprövning krävs) utan årsavgift.

  För att få kortet behöver du bland annat:

  • Få studiemedel från CSN insatt på ditt konto hos oss
  • Vara utan betalningsanmärkningar
  • Inte ha andra kreditkort eller liknande

  När du handlar med kortet är krediten räntefri fram till fakturans förfallodag. Väljer du att delbetala fakturan utgår ränta på det belopp som återstår. Effektiv årsränta 13,241 % vid utnyttjad kredit på 10 000 kr som återbetalas på 12 månader.

 • Hemförsäkring

  Genom vårt samarbete med Trygg-Hansa får du som kund i Danske Bank tillgång till en förmånlig hemförsäkring som är anpassad för dig som studerar, bor ensam och har ett begränsat värde på dina saker (200 000 kr).

  Detta ingår i Hemförsäkring Student

  • I grundskyddet ingår ett egendoms-, överfalls-, ansvars- och ett rättsskydd. Försäkringen ger dig även 60 dagars skydd vid resa. Dessutom ingår ett flyttskydd vilket gör att dina saker till exempel är försäkrade vid dubbelt boende. Läs mer om vår hemförsäkring för studenter.

  Våra tilläggsförsäkringar

  • Allriskförsäkring (drulle) som täcker oförutsedda skador som till exempel att du tappar din tv i golvet. Högsta ersättningsbelopp är 30 000 kr per skada.
  • Hemkombi minskar din självrisk med upp till 1 200 kr vid brand eller inbrott i din bostad. Du får även ett elektronikskydd och ett förbättrat åldersavdrag för till exempel tv eller stereo, som innebär att du inte får något avdrag de tre första åren.
  • Utökad reseförsäkring är ett komplement till reseförsäkringen och innehåller bland annat avbeställningsskydd, ersättningsresa samt ersättning vid sjukhusvistelse.
  • Bostadsrättsförsäkring ger dig som bor i bostadsrätt ett skydd vid skador på fast inredning som du själv äger eller är underhållsskyldig för.
 • Reseförsäkring

  Reseförsäkringen omfattar avbeställning, försening av allmänt färdmedel eller ditt bagage, olycksfall, självriskskydd och allrisk. Läs mer om vår reseförsäkring.

 • Avtal och juridisk rådgivning hos Lexly

  Vad är bra att tänka på när man ska hyra bostad i andra hand? Vad gäller när man blir sambo? Och vad är viktigt att ha koll på inför första bostadsköpet? Vi har nu inlett ett samarbete med den webbaserade juristbyrån Lexly, som ger dig som är studentkund hos Danske Bank skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning helt kostnadsfritt.*

  För att ta del av erbjudandet behöver du registrera dig hos Lexly. Du förbinder dig inte till något i samband med registreringen. Gå vidare till registreringen hos Lexly.

  Du som är studentkund i Danske bank erbjuds:

  • Kostnadsfri familjejuridisk behovsanalys online
  • Kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och behovsanalys tillsammans med en jurist via telefon
  • Samboavtal, skuldebrev och hyresavtal kostnadsfritt online

   *Lexly är en extern rådgivare skild från Danske Bank och Lexly ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt kunderna.

 • Web Clean Up

  Få hjälp med att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet, exempelvis om personliga bilder av dig/ditt barn används på webbplatser där du inte vill att bilderna ska finnas.

  Vi hjälper dig att ta kontroll över hackade användarkonton och e-postkonton samt över personlig information som spridits på fel sätt. Vi kan också hjälpa dig att ta bort kränkande kommentarer och hot samt kontakta ägaren av en webbplats för att ta bort oönskade och/eller kränkande bilder och videor.

  Läs mer om Web Clean Up

 • ID-skydd

  Tjänsten ID-skydd hjälper dig att förebygga, upptäcka och begränsa konsekvenserna om du skulle råka ut för en identitetsstöld.

  En identitetsstöld är när en person kommer över dina personliga uppgifter och olovligt använder dem för att till exempel söka och utnyttja krediter, teckna mobilabonnemang, beställa varor eller till och med komma över lagfarten till din fastighet. 

  Läs mer om ID-skydd

Content is loading