Varning: ökning av vishingbedrägerier. Just nu syns en våg av bedragare vars telefonnummer ser ut att komma från Danske Bank, som uppger sig komma från exempelvis Klarna eller Zmarta. Var uppmärksam och ge aldrig ut personlig information eller identifikation via BankID/kodbox. Läs mer här.

Kom igång och placera

Att placera behöver inte vara svårt – våra rådgivare hjälper dig att se över ditt sparande så att du kan komma igång. Läs mer eller boka ett eMöte med en av våra rådgivare.

Boka eMöte   Läs mer


Hur mycket bör jag spara varje månad?

Det är viktigt att tänka på att leva nu och spara för framtiden så att du kan uppnå dina mål och prioritera vad du vill spara till. 

Räkna här

Jämställd ekonomi

Vi vill hjälpa fler kvinnor att ta ägarskap för sin egen ekonomi för att kunna skapa sig friheten att göra de val som är viktiga idag och i framtiden. Vi arrangerade även ett livevent på aftonbladet.se “Tjejkväll med Börsen” som du kan se här.

Läs om jämställd ekonomi 

Bolåneerbjudande för Saco- & TCO-medlemmar

Dröm stort

Rörlig boränta 3 mån, 1,32%
Erbjudande för fackmedlemmar i Saco & TCO

 Räkna och ansök om bolån

 

June - ett intelligent sparande

Med June kan du investera som ett proffs utan att vara det. Du får en rekommendation på det sparande som passar dig och din ekonomi bäst.


Läs mer om June


*Villkor för räntan är medlemskap i ett fackförbund som är anslutet till TCO eller Saco. Villkor för räntan, nominell ränta f.n 1,31 % och effektiv ränta f.n 1,32 %, beräknat på 2 MSEK med 3 månaders rörlig ränta och 50 års återbetalningstid, totalbelopp 2.656 092 kr, ingen aviserings- eller uppläggningsavgift. Krediten förenas med säkerhet i bostaden. Valutakursförändringar kan komma att påverka de belopp som ska betalas om du har inkomst i annan valuta än lånet. Erbjudandet gäller tills vidare men kan ändras utan föregående meddelande på grund av oförutsedda omständigheter eller ändrade förutsättningar.


Våra mest populära guider om privatekonomi

Populära produkterBoka eMöte snabbt och enkelt via webben

Prata med en rådgivare genom din telefon eller dator – miljösmart och flexibelt.

Boka eMöte

Ta del av tips och nyheter

På vår nyhetsblogg Nextconomy kan du läsa om våra experters analyser om framtidens ekonomi och intressanta artiklar om startups och vardagsekonomi.

Till Nextconomy

Mer om vårt Bolån

Räkna ut din ränta på ditt bolån med vår kalkylator och ansök enkelt online.

 

Läs mer om bolån