Ta snacket

för en trygg & hållbar vardagsekonomi

Allt fler är bekymrade över hur de ska få ekonomin att gå ihop när räntorna stiger, elpriserna skenar och priset på mat ökar. Att ta snacket om ekonomin är viktigt och en stabil ekonomi är grundbulten för en trygg vardag. När du är i valet och kvalet finns vi här att hjälpa dig med långsiktiga lösningar för din ekonomi.

Ett jämställt land – eller?

Sverige ses som ett av världens mest jämställda länder. Men trots det finns fortfarande stora ekonomiska skillnader mellan kvinnor och män. Lönegap som förstärks under föräldraledighet och vab, och som får stora negativa konsekvenser för kvinnors pensioner. Våga ta snacket om ekonomin med din partner. Alla tjänar på en mer jämställd ekonomi.

7a37b4ee-5e42-42e4-9b62-512486789cf4

Bolån

Vi hjälper dig med ditt bolån och bostadsaffär så att du kan agera snabbt och känna dig trygg med din finansiering. Med Danske Bank är det alltid perfekt läge att prata bolån.

Läs mer

Låneskydd

Om livet förändras – se till att du har en låneförsäkring som ger dig och dina närmaste trygghet.

Läs mer

Spara på börsen

Hos oss är det lätt att placera i fonder eller aktier oavsett om du placerar själv eller låter våra experter göra det åt dig.

Läs mer

Livförsäkring

Ett livskydd ger ekonomisk trygghet för de efterlevande.

Läs mer

Juridiska tjänster

Livet är fullt av viktiga situationer och stora beslut där det finns behov av att se över sin familjejuridiska situation exempelvis när man flyttar ihop, ska gifta sig eller väntar barn.

Läs mer

Fastränteplacering

För dig som vill placera pengar tryggt under en viss tid med förutbestämd, bra ränta. Bind pengarna upp till 5 år.

Läs mer

4 av 10 svenskar sparar 5%

eller mindre av sin nettolön.*

*Enligt en Ipsos-studie som Danske Bank genomfört 2022.

Ta snacket för en tryggare privatekonomi 

Boka möte med oss

Relaterad information


1 av 5 anser att de inte har en jämställd ekonomi

Trots att Sverige ses som ett av världens mest jämställda länder finns det fortfarande stora ekonomiska skillnader mellan kvinnor och män.

Läs hela artikeln på Nextconomy

Oron för den egna ekonomin ökar kraftigt bland svenskarna

Med en inflation som nått rekordnivåer, kraftigt stigande bolåneräntor och med begränsade möjligheter till reallöneökningar är det många som just nu oroar sig för sin ekonomi. 

Läs hela artikeln på Nextconomy

Allt på en gång eller lite i taget?

Det är inte enkelt att investera en stor summa pengar. När, var, hur? Det kan man fråga sig. Fler valmöjligheter borde vara positivt för oss människor, men ibland kan det slå över och bli negativt.

Läs hela artiklen på Nextconomy

Alla tjänar på en jämställd ekonomi

Kvinnor och män föds med samma innovationsförmåga och samma förmåga att leda bolag och fatta ekonomiska beslut. Vi vill få fler kvinnor att ta ansvar för sin egen ekonomi och sin egen framtid.

Läs mer om Power of Equality

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.