Nyheter &
inspiration

Ta del av samlade nyheter och inspiration. Här hittar du bland annat webinar, artiklar, kundcase och olika rapporter som du kan ha användning för i din dagliga privatekonomi. 

Maria Erdmann vd  på Godel

Så tror marknaden om vinterns elpriser

Billigare el har seglat upp som en av få ljusglimtar i vardagen när världen har blivit mörkare. Maria Erdmann, vd på GodE. konstaterar att vi är inne i en lågprisperiod på elmarknaden jämfört med ett år sedan. Dock kan elpriserna ändå svänga mycket – den som har möjlighet bör därför ha en elbuffert att hantera topparna med.

Läs GodEls prognos


Jennie Sandén

Våga prata pengar med din partner – och gör det när ni är sams

Vi kan snart se tillbaka på ett år med höga räntor och låg tillväxt – och 2024 ser ut att bli ännu litet tuffare. Det är med andra ord extra viktigt att ha koll på sin ekonomi. För samtidigt som Sverige är ett av världens mest jämställda länder så finns det mycket kvar att göra på den fronten. Våga prata pengar med din partner – och gör det när allt är som bäst mellan er.

Läs artikeln


Investeringar som höjer värdet på bostaden

Renovera eller installera bergvärme? Det finns mycket man kan göra för att höja värdet på sin bostad. Staffan Tell, PR-chef och talesperson på Hemnet, delar med sig av sina bäsa tips för hur du får din bostad att öka i värde.

Läs artikeln
Podd: Lyssna på Danske Banks podcast Nextconomy.  

Lyssna här


Våra experter Maria Landeborn och Ludvig Rosenstam Åhman tar upp viktiga ämnen kring investeringar i varje avsnitt. Avsnitten släpps varannan vecka och är cirka 25 minuter långa. 

Fler nyheter, inspiration & webinar

Vardagsekonomi
På Nextconomy hittar du nyheter, börsanalyser och expertkommentarer på aktuella händelser på de globala marknaderna.

Till Nextconomy


Content is loading