Har du ett sparande som tar dig dit du vill?

Investera en timme av din tid nu – det kan ge stor utdelning längre fram!

Eftersom både ditt liv och världen omkring dig ständigt förändras, är det viktigt att du då och då ser över ditt sparande. Det är lite som att serva bilen eller att gå till tandläkaren, du bör göra det med jämna mellanrum. Skillnaden är att rådgivningsmöten hos oss inte kostar någonting. Och de är ganska givande, om vi får säga det själva.

Vi kan hjälpa dig att hitta sparformer som tar dig dit du vill komma. Vi matchar beloppet du kan tänka dig att månadsspara och målet med ditt sparande – och tar fram förslag utifrån den risknivå du känner dig bekväm med.

Nästa vecka kommer vi att ringa dig för att boka möte med rådgivare. Lyckas vi inte nå dig är du välkommen att själv boka möte genom att ringa 0752-48 45 42. Du kan också boka ett eMöte på danskebank.se/boka-mote

500 kr

i månaden kan efter 5 år bli:

34 055 kr

1000 kr

i månaden kan efter 5 år bli:

68 111 kr

1500 kr

i månaden kan efter 5 år bli:

102 166 kr

2000 kr

i månaden kan efter 5 år bli:

136 221 kr

Exemplen avser månadssparande av respektive belopp med 5 % årlig avkastning. Vi har inte tagit hänsyn till ev. avgifter eller skatt

Känner du till fördelarna med Investeringssparkonto (ISK)?

Med ett ISK kan du spara i fonder, aktier, obligationer och andra värdepapper – och slipper deklarera för dina affärer. Istället för vinstskatt betalar du en schablonskatt. För själva kontot betalar du ingenting. Ett enklare sätt att spara smart!

Boka eMöte