Danske Bank i samarbete med ST

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Allt det här kan du välja mellan


 • Bolån från 1,32 %
 • Bil- och båtlån med en ränta på f.n. 1,95 %
 • Kontopaket med unik medlemsrabatt
 • Sparkonto XL med ränta från första kronan
 • Privatlån med upp till 2 % rabatt
 • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service

Ansök om erbjudande eller lånelöfte

Ny kund   Befintlig kund

Ansök snabbt och enkelt online

1. Börja med att läsa mer längre ner på denna sida om vad som ingår i erbjudandet.
2. Ansök via knapparna och ha ditt befintliga BankID och uppgifter om din ekonomi tillgängligt.

Vi hjälper dig att byta bank

Vi tar hand om allt pappersarbete och all kontakt med din gamla bank. Vi ger dig rådgivning och hjälp på det sätt som passar dig, på ett bankkontor eller helt digitalt. Välkommen som kund i Årets Bank, en bank som öppnar upp för fler möjligheter, var du än befinner dig i livet och landet.

Vad händer sen?

I våra Kundguider kan du läsa mer om vad som händer när du väljer att bli kund, när du ansöker om någon av produkterna i erbjudandet eller om du som befintlig kund tar del av medlemserbjudandet.

Läs mer i våra Kundguider

Kontakta oss

Kontakta oss på 0752-48 48 00, eller skriv till oss.

Detta ingår i erbjudandet

 • Bil- och båtlån

  Bil- och båtlån

  Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt inköpt via återförsäljare.

  Läs mer om bil- och båtlån

  Räntan är för närvarande 1,95 %* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften.

  * Den effektiva räntan är 3,81 % vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 75 kr, årsränta på 1,95 % och med månadsbetalning.

 • Bolån

  Bolån

  Som medlem i ditt förbund har du har alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på bolån. Det innebär att ränterabatten redan är färdigförhandlad och helt transparent. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår i erbjudandet. Observera att Bolån Online med listpris 1,58 % inte ingår i erbjudandet.

  Läs mer om våra bolån

  Bolån Premium
  3 mån
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 2,02 %
  0,70 1,32 %
  Förmånsnivå 2 2,02 %
  0,60 1,42 %
  Förmånsnivå 3 2,02 %
  0,50 1,52 %
  Förmånsnivå 4 2,02 %
  0,40 1,62 %

  Bolån Fast
  3 år
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 1,75 % 0,30 1,45 %
  Förmånsnivå 2 1,75 % 0,30 1,45 %
  Förmånsnivå 3 1,75 % 0,15 1,60 %
  Förmånsnivå 4 1,75 % 0 1,75 %

  Bolån
  Premium Plus
  3 mån
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 2,22 %
  0,45 1,77 %
  Förmånsnivå 2 2,22 %
  0,45 1,77 %
  Förmånsnivå 3 2,22 %
  0,45 1,77 %
  Förmånsnivå 4 2,22 %
  0,45 1,77 %
  Listpris
  Listpris
 • Kontopaket

  Kontopaket

  Som medlem i ditt förbund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi. Allt till ett förmånligt pris.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket, oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Dín medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 50 %
  Förmånsnivå 2 100 % 50 %
  Förmånsnivå 3 50 % 50 %
  Förmånsnivå 4 50 % 50 %
 • Privatlån

  Privatlån

  Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. Du ansöker genom att fylla i ansökan direkt på din dator, skriva ut den, signera den och skicka den till oss. Den fungerar även som skuldebrev. Beviljas lånet har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

  Privatlån, listpris 6,50 %* Rabatt
  Förmånsnivå 1 2,00 %
  Förmånsnivå 22,00 %
  Förmånsnivå 31,75 %
  Förmånsnivå 41,50 %
            

  * Den effektiva räntan är 7,214 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 10 kr, årsränta på 6,50 % och månadsbetalning. För produkten Danske Direktlån (Privatlån) krävs att du som kund får din lön regelbundet insatt på ett konto i banken.

 • Sparkonto XL

  Sparkonto XL

  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, för närvarande 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Läs mer om Sparkonto XL

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

 • VIP kundservice

  VIP kundservice

  Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har förbundet ett eget VIP-nummer. Kontakta oss på telefon 0752-48 48 00, eller skriv till oss.

  Du får hjälp med allt som rör din dagliga ekonomi, samt vägledning och guidning till bankens alla tjänster och produkter.

  e-Möte
  Ha möte online med en rådgivare när och där det passar dig bäst. Det är en enkel och effektiv mötesform där du kopplar upp dig på rådgivningsmötet via din dator. Du och rådgivaren delar skärm och kan på så sätt visa bilder och beräkningar och du kan enkelt bli guidad genom annars kanske komplicerade frågor. Du är självklart också välkommen till något av våra kontor om du önskar det.
 • Våra investeringslösningar

  Våra investeringslösningar

  Du får personlig rådgivning 

  När vi ger dig råd om investeringar och sparande utgår vi alltid från dina personliga förutsättningar. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.
  Har du mer än en miljon kronor att investera, erbjuder vi dig en kapitalrådgivare med fördjupade kunskaper inom sparande, placeringar och försäkringar. 

  Du får tre olika investeringsalternativ

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  De tre alternativen är: 
  • Vi investerar åt dig
  • Vi investerar tillsammans
  • Du investerar själv

  Läs mer om våra tre investeringslösningar
  Läs mer om placeringar
 • Vårt företagserbjudande

  Vårt företagserbjudande

  Danske Bank har rådgivare som är experter på småföretag och kan erbjuda både tjänster och produkter som hjälper dig att driva ditt företag. Vi har hög tillgänglighet genom en heltäckande internetbank och personlig telefonservice sju dagar i veckan.

  För dig som är medlem i ett TCO-förbund och driver eget företag erbjuder vi ett av våra paket av banktjänster avgiftsfritt under första året.

  Läs mer om vårt Företagspaket
 • Priser och villkor

Danske Förmånsprogram

Alla medlemmar i ett TCO-förbund får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym – ju mer du samlar desto fler förmåner. Förmånerna är uppbyggda så att både medlemmar med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande.

Se dina förmåner
Läs mer om Danske Förmånsprogram