Danske Bank i samarbete med Sveriges Läkarförbund

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Bolån från

1,19 %*


Vilken ränta kan du få?

Eftersom vi noterat ett ökat intresse för bundna lån med två års löptid har vi just nu ett förmånligt erbjudande för dig som ansöker om ett nytt bolån eller flyttar ditt befintliga bolån till oss. Beroende på engagemang erbjuds två olika räntor med två års bindningstid. Du ansöker som ny kund via knapparna längre ner på sidan. Är du redan kund hos oss binder du ditt lån genom att ringa oss på 0752-48 45 42.

1,19 %*

Tvåårig bunden
ränta

För dig som flyttar ditt löne- och sparkonto till oss, för hushållets räkning gör en insättning om 100 000 kr på sparkonto eller ISK och uppfyller något av följande:
 • Ansöker om ett nytt bolån
 • Flyttar befintligt bolån från annan bank
 • Är befintlig kund och gör en nyinsättning om 100 000 kr

*Effektiv ränta fn 1,20 %, beräknat på 2 MSEK med 50 års återbetalningstid, totalt 2 595 992 kr, avgifter utgår ej.

1,29 %**

Tvåårig bunden
ränta

För dig som flyttar ditt löne- och sparkonto till oss och uppfyller något av följande:
 • Ansöker om ett nytt bolån
 • Flyttar befintligt bolån från annan bank
 • Är befintlig kund och binder ditt bolån


**Effektiv ränta fn 1,30 %, beräknat på 2 MSEK med 50 års återbetalningstid, totalt 2 646 075 kr, avgifter utgår ej.

Undrar du vad som skiljer sig mellan en bunden och rörlig ränta? Läs mer om skillnaderna här.

Kreditgivare är Danske Bank A/S, Danmark, Sverige filial, 516401-9811, Norrmalmstorg 1, Box 7523, 103 92 Stockholm. En förutsättning för krediten är att den är förenad med säkerhet i bostaden. I förekommande fall kan valutakursförändringar komma att påverka de belopp som ska betalas. Erbjudandet gäller tills vidare men kan ändras utan föregående meddelande på grund av oförutsedda omständigheter eller ändrade förutsättningar.

Ansök om erbjudande eller lånelöfte

Ny kund Befintlig kund

Service och rådgivning

 • Bolån (3 mån) från 1,34 %
 • Bil- och båtlån med en ränta på f.n. 2,00 %
 • Kontopaket med unik medlemsrabatt
 • Sparkonto XL med ränta från första kronan
 • Privatlån med upp till 2 % rabatt
 • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service

Ansök snabbt och enkelt online

 1. Du kan ansöka om erbjudandet om du och/eller din partner är medlem och/eller anställd i Saco.
 2. Läs mer längre ner på denna sida om vad som ingår i erbjudandet.
 3. Ansök via knapparna och ha ditt befintliga BankID och uppgifter om din ekonomi tillgängligt.

Vi hjälper dig att byta bank

Vi tar hand om allt pappersarbete och all kontakt med din gamla bank. Vi ger dig rådgivning och hjälp på det sätt som passar dig, på ett bankkontor eller helt digitalt. Välkommen som kund i en bank som öppnar upp för fler möjligheter, var du än befinner dig i livet och landet.

Vad händer sen?

I våra Kundguider kan du läsa mer om vad som händer när du väljer att bli kund, när du ansöker om någon av produkterna i erbjudandet eller om du som befintlig kund tar del av medlemserbjudandet.

Läs mer i våra Kundguider

Kontakta oss

Kontakta oss på 0752-48 49 50, eller skriv till oss.

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du som medlem i ditt förbund kan spara genom att ta del av medlemserbjudandet.

Nedan anger du lånebelopp och den ränta du har idag. Till höger ser du sedan vilken ränta du får och hur mycket du sparar. Dina lånebelopp styr vilken förmånsnivå du uppnår och den ränta du får.

I kalkylen har vi valt att jämföra med Bolån Preminum 3 månader och kontopaket Danske Guld. Läs mer om förmånsnivåerna

Nuläge

Bolån

 
 

Privatlån

 
 

Billån

 
 

Med ditt erbjudande

Bolån

Privatlån

Billån

Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer 

Vad vi erbjuder...

 • Förmånsnivåer

  Förmånsnivåer

  Alla medlemmar i ett Saco-förbund får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram Danske Förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym – ju mer du samlar desto fler förmåner. Förmånerna är uppbyggda så att både medlemmar med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande. Dina rabatter och priser inom erbjudandet är relaterade till din förmånsnivå. Det är därför bra om du tar del av informationen om Danske Förmånsprogram via länkarna nedan innan du klickar på ”Bli kund”.

  Se dina förmåner
  Läs mer om Danske Förmånsprogram

 • Bil- och båtlån

  Bil- och båtlån

  Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil som MC, husvagn/husbil eller båt inköpt via återförsäljare.

  Läs mer om bil- och båtlån

  Räntan är för närvarande  2,00 %* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften samt en rabatterad aviavgift.

  * Den effektiva räntan är 2,93 % vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 35 kr, årsränta på 2,00 % och med månadsbetalning.

 • Bolån

  Bolån

  Som medlem i ditt förbund har du alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på bolån. Det innebär att ränterabatten redan är färdigförhandlad och helt transparent. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår i erbjudandet. Observera att Bolån Online med listpris 1,60 % inte ingår i erbjudandet.

  Exempel effektiv ränta: 3 månader 1,34 %. Effektiv ränta 1,35 %. Ex 2 Mkr/50 år, totalt 2 671 117 kr.

  Läs mer om våra bolån

  Bolån Premium
  3 mån
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 2,04 %
  0,70 1,34 %
  Förmånsnivå 2 2,04 %
  0,70 1,34 %
  Förmånsnivå 3 2,04 %
  0,50 1,54 %
  Förmånsnivå 4 2,04 %
  0 2,04 %

  Bolån Fast
  3 år
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 1,85 % 0,30 1,55 %
  Förmånsnivå 2 1,85 % 0,30 1,55 %
  Förmånsnivå 3 1,85 % 0,15 1,70 %
  Förmånsnivå 4 1,85 % 0 1,85 %
  Listpris
  Listpris
 • Kontopaket

  Kontopaket

  Som medlem i ditt förbund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi. Allt till ett förmånligt pris.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket, oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Din medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 50 %
  Förmånsnivå 2 100 % 50 %
  Förmånsnivå 3 50 % 50 %
  Förmånsnivå 4 50 % 50 %
 • Privatlån

  Privatlån

  Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. När du har gjort din ansökan och fått ditt lån beviljat har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

  Ansök om lån här

  Privatlån, listpris 6,50 %
  Rabatt
  Förmånsnivå 1 2,00 %
  Förmånsnivå 22,00 %
  Förmånsnivå 31,75 %
  Förmånsnivå 41,50 %
            

  * Den effektiva räntan är 4,59 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, årsränta på 4,50 % och månadsbetalning. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket i banken.

 • VIP kundservice

  VIP kundservice

  Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har förbundet ett eget VIP-nummer. Kontakta oss på telefon 0752-48 49 50, eller skriv till oss.

  Du får hjälp med allt som rör din dagliga ekonomi, samt vägledning och guidning till bankens alla tjänster och produkter.

  e-Möte
  Ha möte online med en rådgivare när och där det passar dig bäst. Det är en enkel och effektiv mötesform där du kopplar upp dig på rådgivningsmötet via din dator. Du och rådgivaren delar skärm och kan på så sätt visa bilder och beräkningar och du kan enkelt bli guidad genom annars kanske komplicerade frågor. Du är självklart också välkommen till något av våra kontor om du önskar det.
 • Spara och placera

  Spara och placera

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du får personlig rådgivning

  Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar; Vi investerar åt dig, Vi investerar tillsammans, Du investerar själv. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar
  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet. Så arbetar vi med ansvarsfulla investeringar.

  Läs mer om placeringar

  Sparkonto XL
  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, f.n. 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot men får en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

  Läs mer om Sparkonto XL

 • Vårt företagserbjudande

  Vårt företagserbjudande

  Danske Bank har rådgivare som är experter på småföretag och kan erbjuda både tjänster och produkter som hjälper dig att driva ditt företag. Vi har hög tillgänglighet genom en heltäckande internetbank och personlig telefonservice sju dagar i veckan.

  För dig som är medlem i ett Saco-förbund och driver eget företag erbjuder vi ett av våra paket av banktjänster avgiftsfritt under första året.

  Läs mer om vårt Företagspaket