Medlemserbjudande för Akavia

Ta del av förmåner som stärker din vardagsekonomi. Du erbjuds konkurrenskraftiga bolåneräntor och rabatt på privatlån (medlemslån), kontopaket, bil- och båtlån samt ett VIP-nummer för bästa möjliga service. 
Även din sambo/make/maka som ej är fackansluten kan ta del av våra erbjudanden. Läs mer >
Vi hjälper dig att byta bank. Välkommen till oss. 


Fler förmåner för din ekonomi
 • Bolån 3 mån rörlig, effektiv ränta 1,32 %
  Räkna på din ränta här

 • Privatlån/medlemslån med ränta på 3,95%

 • Just nu – högre sparränta 0,10%

 • Kontopaket med medlemsrabatt

Ansök om ditt erbjudande

Är du redan kund hos oss och vill ta del av erbjudandet? Klicka här

Ta del av bolåneerbjudandet

Bolån 3 mån rörlig,
effektiv ränta 1,32 %*

Räkna på din ränta här

Fler förmåner för din ekonomi

 • Privatlån/medlemslån med ränta på 3,95%

 • Just nu – högre sparränta 0,10%

 • Kontopaket med medlemsrabatt

Ansök om ditt erbjudande

Är du redan kund hos oss och vill ta del av erbjudandet? Klicka här

Hur mycket kan du spara?

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan spara genom att ta del av medlemserbjudandet. Nedan anger du lånebelopp och den ränta du har idag. Till höger ser du sedan vilken ränta du får och hur mycket du sparar. Dina lånebelopp styr vilken förmånsnivå du uppnår och den ränta du får. I kalkylen har vi valt att jämföra med den lägsta räntan du kan få i erbjudandet.


Nuläge

Bolån

 
 

Privatlån

 
 

Billån

 
 

Med ditt erbjudande

Bolån

Privatlån

Billån

Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer 

Warning: Dont' Delete this section.. It hold's the price item values. If you delete this the calculator wont work properly.

 

1,18 %
4,022 %
2,25 %
3,95 %

Redo att komma igång med ett sparande?

Har du bestämt dig? Då är det bara för dig att välja det sätt som bäst passar dig. För kom ihåg – det bästa sparandet är det som faktiskt blir av!

Kom igång med ditt sparande
Redo att komma igång med ett sparande?

Har du bestämt dig? Då är det bara för dig att välja det sätt som bäst passar dig. För kom ihåg – det bästa sparandet är det som faktiskt blir av!
Kom igång med ditt sparande

Det här ingår när du blir kund

 • Bolån

  Som medlem i ditt förbund erbjuds du en rabatterad ränta på hela ditt bolån. Ränterabatten är färdigförhandlad och helt transparent. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår. 

  Förmånsnivå Bindningstid Listpris Rabatt Din ränta
  1 3 mån 2,41 %
  1,10 1,31 %*
  3 år 1,47 % 0,30 1,17 %
  2 3 mån 2,41 %
  1,10 1,31%*
  3 år 1,47 % 0,30 1,17 %
  3 3 mån 2,41 %
  1,10 1,31 %*
  3 år 1,47 % 0,30 1,17 %
  4 3 mån2,41 %
  1,10 1,31 %*
  3 år 1,47 % 0,30 1,17 %

  *Villkor för räntan, nominell ränta f.n 1,31 % och effektiv ränta f.n 1,32 %, beräknat på 2 MSEK med 3 månaders rörlig ränta och 50 års återbetalningstid, totalbelopp 2.656 092 kr, ingen aviserings- eller uppläggningsavgift. Krediten förenas med säkerhet i bostaden. Valutakursförändringar kan komma att påverka de belopp som ska betalas om du har inkomst i annan valuta än lånet. Erbjudandet gäller tills vidare men kan ändras utan föregående meddelande på grund av oförutsedda omständigheter eller ändrade förutsättningar. Valutakursförändringar kan komma att påverka de belopp som ska betalas om du har inkomst i annan valuta än lånet.

  Läs mer om våra bolån

  För slutgiltig kreditprövning behöver vi:

  • Kopia på giltig legitimation
  • Arbetsgivarintyg med lön och anställningsform
  • Dina tre senaste lönespecifikationer
  • Information om bostaden, t.ex. länk till bostadsannonsen

  Vid höjning av bolån behövs även:

  • Utdrag från lägenhetsregistret (gäller endast vid bostadsrätt)

  Vid flytt av bolån till oss behövs även:

  • Utdrag från lägenhetsregistret (gäller endast vid bostadsrätt)
  • Gällande amorteringsunderlag för bostaden
  • Gällande lånenummer

  Brister i handlingar och dokument som konsumenten behöver lämna för kreditprövningen kan leda till att bostadskrediten inte beviljas.

  Värdet på din bostad fastställs av banken. Om du vill att värdet ska uppdateras behöver du som kund förse banken med en extern värdering som styrker detta. Det är du som kund som står för eventuella kostnader för en extern värdering.

  Ett bolån är en bostadskredit, vilket innebär att du som kund tar ett lån med din bostad som säkerhet. Bolånet har en lång avbetalningstakt som justeras enligt dina behov och amorteringskraven som gäller i Sverige. Den vanligaste löptiden för ett bolån hos oss är 50 år baserat på en amorteringstakt om 2 % per år. Läs mer om amorteringskraven som gäller på vår sida om amorteringskrav. Med 50 års löptid, 2 % amortering och månatlig betalning kommer då totalt ca 600 avbetalningar göras. För ett lån på 2 MSEK och 50 års återbetalningstid blir varje amortering på ca 3 333 SEK per månad.

  Räkneexempel
  Villkor för räntan, nominell ränta f.n 1,31 % och effektiv ränta f.n 1,32 %, beräknat på 2 MSEK med 3 månaders rörlig ränta och 50 års återbetalningstid, totalbelopp 2.656 092 kr, ingen aviserings- eller uppläggningsavgift. Krediten förenas med säkerhet i bostaden. Valutakursförändringar kan komma att påverka de belopp som ska betalas om du har inkomst i annan valuta än lånet. Erbjudandet gäller tills vidare men kan ändras utan föregående meddelande på grund av oförutsedda omständigheter eller ändrade förutsättningar.

  I samband med att du som kund söker finansiering för en bostad erbjuder vi rådgivning kring våra bolåneprodukter. Rådgivningen är kostnadsfri men vid speciella ärenden har vi rätt att ta ut en avgift. I de fall vi tar ut en avgift kommer vi att informera dig om kostnaden innan rådgivningen. Eftersom urvalet vid vår finansieringsrådgivning enbart omfattar de bolåneprodukter som tillhandahålls av Danske Bank kommer rådgivningen inte utföras på oberoende grund.

  Om villkoren för krediten inte efterlevs så kan du drabbas av dröjsmålsräntor och krediten kan sägas upp. Panten kan också komma att tas i anspråk.
  Skulle du få problem med att fullgöra dina månadsvisa inbetalningar kontakta banken omedelbart för att hitta möjliga lösningar.

 • Registrera sambo/make/maka

  Du vet väl att din sambo/make/maka som ej är fackansluten också kan ta del av våra erbjudanden.

   

  Så här gör du:   

  • Gå in på danskebank.se och under Danske Bank Fackmedlem välj fackförbund.
  • Klicka sedan på ”Ansök” i gula fältet.
  • Den av er som inte är ansluten till erbjudandet loggar nu in med sitt BankID.
  • Vid ”Medlemsinformation” behöver ni ange gift/sambo.
  • Skriv sedan in personnummer på den av er som är fackansluten.
  • Skriv in mailadress till den som inte är fackansluten.
 • Privatlån/Medlemslån

  Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet och banken förbehåller sig sedvanlig kreditprövning. Du kan låna mellan 50 000 och 400 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. När du har gjort din ansökan och fått ditt medlemslån beviljat av banken har du snabbt pengar på ditt konto.

  Ansök om lån här

  Privatlån, listpris 6,20 %
  Ränta
  Förmånsnivå 1 3,95%
  Förmånsnivå 23,95%
  Förmånsnivå 33,95%
  Förmånsnivå 43,95%
            

  Räkneexempel: Den effektiva räntan är 4,022 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, årsränta på 3,95 % och månadsbetalning, totalt  110 039,60  kr. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket i banken.

 • Spara och placera

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du mer än 500 000 kronor i placerbart kapital får du tillgång till placeringsrådgivare med specialistkunskap inom sparande, placeringar och försäkringar.

  Du får personlig rådgivning

  Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.

  Läs mer om placeringar
  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar; Vi investerar åt dig, Vi investerar tillsammans, Du investerar själv. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  Vill du investera själv så är June – vår digitala sparrobot – ett bra alternativ. På bara några minuter kan du få en personlig rekommendation på den av Junes fonder som skulle passa dig och din ekonomi bäst. Det tar bara några minuter att komma igång och du kan börja spara från endast 100 kronor. June följer även principer för hållbara investeringar.
  Kom igång här

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar
  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet. Så arbetar vi med ansvarsfulla investeringar.

  Sparkonto XL
  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, f.n. 0,10 %. Räntan är rörlig och följer förändringar i det allmänna ränteläget. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot men får en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

  Läs mer om Sparkonto XL

 • Bil- och båtlån

  Som medlem erbjuds du en rabatterad ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering som överstiger 200 000kr av såväl personbil som MC, husvagn/husbil eller båt inköpt via auktoriserad återförsäljare.

  Läs mer om våra lån här
 • Kontopaket

  Som medlem i ditt förbund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket, oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Din medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 50 %
  Förmånsnivå 2 100 % 50 %
  Förmånsnivå 3 50 % 50 %
  Förmånsnivå 4 50 % 50 %
 • Doktoranderbjudande

  Du som är doktorand har alltid rätt till samma erbjudande som övriga medlemmar. Som ett tillägg uppgraderas du utöver det till förmånsnivå 1 oavsett affärsvolym och får därmed ta del av de mest förmånliga villkoren inom medlemserbjudandet. Som medlem har du kostnadsfritt kontopaket första året, därefter halva priset. 

  Allt det här ingår i ditt erbjudande:

   ListprisDitt pris
  Bolån rörligt 3 mån2,41 %1,31 %
  Bolån Fast 3 år1,47 %1,17 %
  Sparkonto XL0,00%0,10%
  Bil och båtlån4,402,25 %
   ListprisRabatt
  Direktlån6,75%

  2,25 %

   

  Ansök här

  Notera att den fiktiva volymen 2,5 miljoner kommer registreras för att säkerställa att du får vårt bästa erbjudande oavsett vad du har för faktiskt volym.

 • Företagserbjudande

  Danske Bank har rådgivare som är experter på småföretag och kan erbjuda både tjänster och produkter som hjälper dig att driva ditt företag. Vi har hög tillgänglighet genom en heltäckande internetbank och personlig telefonservice sju dagar i veckan.

  För dig som är medlem i ett Saco-förbund och driver eget företag erbjuder vi ett av våra paket av banktjänster avgiftsfritt under första året.

  Läs mer om vårt Företagspaket
 • Förmånsnivåer

  Förmånsprogrammet har fyra nivåer och din nivå avgörs av den totala summan av dina totala lån, pensionssparande, sparande och placeringar.

  Genom att samla mer hos oss kan du nå en högre förmånsnivå. Är ni fler i hushållet kan du och din partner enkelt registrera er som Hushåll i Hembanken. Då räknas era affärsvolymer ihop.

  Se dina förmåner

 • VIP-kundservice

  Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har förbundet ett eget VIP-nummer. Kontakta oss på 0752-48 49 50, eller skriv till oss.

Boka eMöte snabbt och enkelt via webben

Prata med en rådgivare digitalt via din mobil eller dator.
Boka eMöte

Bli kund snabbt och enkelt online

Hos oss går det snabbt och enkelt att bli kund när du använder mobilt BankID.

Klart!

Bli kund via denna sida Svara på några frågor Beställ de tjänster du vill ha Signera med mobilt bankID Vi hjälper dig komma igång!

1. Bli kund via denna sida

2. Svara på några frågor

3. Beställ de tjänster du vill ha

4. Signera med mobilt bankID

Klart!


Relaterat innehåll