Danske Banks företagserbjudande

I stunder som avgör framtiden kan vi med finansiell kraft hjälpa företag att ta beslut och välja väg framåt.  Välkommen till Danske Bank!

   • Strategisk rådgivning med tillgång till specialistteam anpassade efter företagets finansiella behov
  • Nordisk partner för företag i tillväxt. Vi kan erbjuda lokal närvaro och internationell expertis
  • En finansiell plattform över länder och valutor ger er möjlighet till anpassade likviditets- och treasurylösningar
  • Skräddarsydd analys och valutarådgivning utifrån företagets affärsmodell, med ett brett produktutbud som kan minska företagets risker

Bli kontaktad som medelstort/stort företag

  • Skräddarsydda lösninger för dig som driver småföretag, enskild fima eller startup
  • Dedikerad rådgivning specialiserad på företagsaffären
  • Snabb service, rådgivning och tillgång til specialistkompetens
  • Digitala lösningar för snabb överblick och hantering av dagliga bankaffärer

 

 

Vårt utbud för startups och småföretag

Affärsmöjligheter möts med skräddarsydda team utifrån företagets behov 

23985b8a-dd32-40d9-a4e7-52e951a842cc

Anders Gullesjö, chef Företagsmarknad berättar om hur Danske Bank som finansiell partner kan hjälpa ditt företag.

Allt fler företag i tillväxt behöver finansiella ekosystem

Till medelstora och stora företag kan Danske Bank erbjuda lokala team med internationell expertis skräddarsydda utifrån ditt företags finansiella behov. Vi erbjuder allt från strategisk rådgivning, analys, valutarådgivning och kundanpassade likviditets- och treasurylösningar.

Läs artikeln

kollegor på kontor

Medelstora & stora bolag

Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd om finansiering, likviditet och lån. Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodeller.

Kvinna i kök

Företagsägare för medelstora och stora bolag

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du får ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering och koordinerade bankrelationer.

Det här erbjuder vi dig som företagsägare

Två kollegor sitter tillsammans på kontor

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. 

 ”Danske Bank var den bank som såg helheten och kom med bäst helhetserbjudande. Vi har en engagerad rådgivare och ett team av specialister, som tillsammans hittar lösningar och får det att fungera bra. Det kan låta krångligt att byta bank men det har gått smidigt” 
Moses Isik, vd, Bake my DaySå hjälper vi företag i expansion

Med rådgivning, finansiellt stöd och en genomtänkt valutastrategi, kan hinder förvandlas till affärsmöjligheter. Läs mer om hur vi hjälper företag i expansion och om hur vi hjälpt Dormy Golf.

Läs artikeln

Så kan du öka företagets finansiella stabilitet

Storbolag har ofta egna avdelningar som hanterar valutasäkring, finansiering och kassaflödesprognoser. Men fler företag än så kan ta efter det sättet att arbeta och ha möjlighet att minska den finansiella risken och förbättra sin likviditet, genom att använda bankernas rådgivning och avancerade verktyg.

Läs artikeln

Så kan du säkra affären när du handlar med nya länder
En volatil världsekonomi och orolig geopolitik pressar världshandeln och gör att nya länder träder fram som möjliga marknader. För svenska bolag som handlar med utlandet innebär det möjligheter – men också risker, eftersom betalningar och värdekedjor behöver ses över på nytt.

Läs artikeln

Allt fler företag i tillväxt behöver finansiella ekosystem
Danske Bank kan erbjuda lokala team med internationell expertis skräddarsydda utifrån ditt företags finansiella behov, med allt från strategisk rådgivning, analys, valutarådgivning och cash management-lösningar. 

Läs mer här

 

 

"Vi har en bra relation med alla våra kontakter på Danske Bank, med specialister på exempelvis analys och valuta till vår rådgivare och jag skulle beskriva Danske Bank som en storbank med en personlig dialog och närhet. Det är en styrka att de kan hjälpa oss hela vägen och att vi kan behålla samma bank när vi går in i ett nytt land" 
Anders Wall, vd, Dormy Golf 

 

 

Internationell expansion
Med strategisk rådgivning, finansiering, kundanpassade likviditets- och treasurylösningar och en genomtänkt valutastrategi, kan hinder förvandlas till affärsmöjligheter. Läs mer om hur Danske Bank hjälper företag i tillväxt och internationalisering.

Läs mer här Vid strategiska beslut och vägval

I stunder som avgör framtiden kan vi med finansiell kraft hjälpa privatpersoner och företag att ta beslut och välja väg framåt. Med specialiserad rådgivning, analys och tjänster arbetar vi tillsammans med våra kunder för att frigöra potentialen i människor och företag.
Oavsett om du har planer för en exit eller expansion och oberoende av vilket läge ni står inför, finns vi här för dig.


Prata med oss om ditt företags utmaningar och möjligheter.

Välkommen till Danske Bank!

Bli kontaktad

Relaterat:


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.