Medelstora & stora bolag

I utmanande tider kan affärsplaner vändas upp och ner, men också ge nya möjligheter.
Finansiell rådgivning är därför viktigare än någonsin.
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning.
Få råd om finansiering, likviditet och lån.
Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är
förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodellerMedelstora & stora bolag

I utmanande tider kan affärsplaner vändas upp och ner, men också ge nya möjligheter.
Finansiell rådgivning är därför viktigare än någonsin.
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning.
Få råd om finansiering, likviditet och lån.
Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är
förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodeller

En strategisk partner

Danske Bank agerar som din strategiska finansiell partner när ni diskuterar möjligheter eller utmaningar. Vi stöder ledningen, ägare och styrelsen för att fatta välgrundade beslut genom att ge dem en ytterligare synvinkel och branschinsikt. Som företagskund hos oss får du ta del av vår expertis och kompetens.

Läs om vad du får ta del av

Vår digitala plattform

Optimera verksamheten och få kontroll över företagets ekonomi i realtid med District, vår digitala plattform. En skräddarsydd lösning som du kan anpassa efter just ditt företags behov och dina dagliga rutiner. Med “Konton från andra banker” kan du dessutom enkelt få access till konton och transaktioner över banker och gränser. 

Läs mer om District

Hållbarhetsarbete
Vi ser att långsiktigt värdeskapande och ett aktivt hållbarhetsarbete går hand i hand. För oss handlar hållbarhet om att ta ansvar inom de områden där banken har möjlighet att påverka, dels direkt genom att ta ansvar för vår egen verksamhets påverkan och dels indirekt genom att integrera hållbarhetsaspekter i de affärer vi gör med våra kunder. 

Läs om vårt hållbarhetsarbete

Vi följer med dig under hela resan

 • Om du vill skapa en positiv tillväxt i ditt företag, där din verksamhet växer samtidigt som du har kontroll på att dina kostnader inte skenar iväg, krävs det noggrann planering och en helhjärtat satsning. Vi vet av erfarenhet att förstudien är nyckeln till att förstå om man har förutsättningar att växa just nu, på vilket sätt man har möjlighet att växa och hur genomförandet bör ske.

Få rätt rådgivning utifrån dina utmaningar

Kontakta oss för en dialog kring ditt företags möjligheter och utmaningar. 

Kontakta rådgivare

Telefon:0752-484 484

Ett urval av vår kompetens & expteris

 • Specialister på finansiella tjänster och valutahandel

  Vi erbjuder rådgivning och handel med valutor, derivat och räntor. Räntehandeln omfattar allt från stats- och bostadsobligationer till den växande företagsobligationsmarknaden.  

  Våra ekonomer tillhandahåller såväl makro- och valutaanalys som kreditanalys.

  Hos oss kan du också få hjälp med rådgivning vid större transaktioner och förvärv samt skräddarsydd risk- och bolagsanalys.

  Danske Bank Markets finns representerade lokalt i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  Läs mer om vårt utbud inom finansiella tjänster

   

 • Coorporate analytics

  Corporate Analytics erbjuder våra kunder skräddarsydda finansiella analyser med syftet att fördjupa den strategiska finansiella dialogen. Vi syftar till att vara en strategisk partner genom att belysa ekonomiska effekter av företagets olika strategiska beslut. Corporate Analytics förser också våra kunder med en fördjupad branschinsikt och rådgör under ägarförändringar och förvärv.


 • Cash management
  Cash management hjälper dig att frigöra kapital, erbjuder rådgivning om hur du kan minska dina finansiella risker och hur du kan automatisera och digitaliserar dina processer. Det vill säga optimering av allt som påverkar din kassa. Vi hjälper er genom att göra daglig bankverksamhet och viktiga finansiella beslut enklare.  Se vad vi erbjuder inom cash management >
 • Finansiering med Danske Finans

  Danske Finans är Danske Banks finansbolagsverksamhet i Sverige och erbjuder kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga finansieringslösningar. Danske Finans erbjuder många flexibla lösningar för leasing eller avbetalning av bland annat fordon, maskiner samt produktionsutrustning. Vi erbjuder även fakturabelåning med reskontrahantering. Tjänsten ger dig ett flexibelt rörelsekapital som anpassas efter säsongsvariationerna i försäljningen.
  Läs mer om vad vi erbjuder inom finansiering