Medelstora & stora bolag

I utmanande tider kan affärsplaner vändas upp och ner, men också ge nya möjligheter.
Finansiell rådgivning är därför viktigare än någonsin.
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning.
Få råd om finansiering, likviditet och lån.
Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är
förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodellerMedelstora & stora bolag

I utmanande tider kan affärsplaner vändas upp och ner, men också ge nya möjligheter.
Finansiell rådgivning är därför viktigare än någonsin. Låt oss med vår branschkompetens hjälpa dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd om finansiering, likviditet och lån. Diskutera din strategi med oss och få sparring på dina planer, oavsett om det är förvärv, investeringar, internationell expansion eller hållbara affärsmodeller.

En strategisk partner

Danske Bank agerar som din strategiska finansiell partner när ni diskuterar möjligheter eller utmaningar. Vi stöder ledningen, ägare och styrelsen för att fatta välgrundade beslut genom att ge dem en ytterligare synvinkel och branschinsikt. Som företagskund hos oss får du ta del av vår expertis och kompetens.

Läs om vad du får ta del av

Vår digitala plattform

Optimera verksamheten och få kontroll över företagets ekonomi i realtid med District, vår digitala plattform. En skräddarsydd lösning som du kan anpassa efter just ditt företags behov och dina dagliga rutiner. Med “Konton från andra banker” kan du dessutom enkelt få access till konton och transaktioner över banker och gränser. 

Läs mer om District

Hållbarhetsarbete
Vi ser att långsiktigt värdeskapande och ett aktivt hållbarhetsarbete går hand i hand. För oss handlar hållbarhet om att ta ansvar inom de områden där banken har möjlighet att påverka, dels direkt genom att ta ansvar för vår egen verksamhets påverkan och dels indirekt genom att integrera hållbarhetsaspekter i de affärer vi gör med våra kunder. 

Läs om vårt hållbarhetsarbete

Vi följer med dig under hela resan

Om du vill skapa en positiv tillväxt i ditt företag, där din verksamhet växer samtidigt som du har kontroll på att dina kostnader inte skenar iväg, krävs det noggrann planering och en helhjärtat satsning. Vi vet av erfarenhet att förstudien är nyckeln till att förstå om man har förutsättningar att växa just nu, på vilket sätt man har möjlighet att växa och hur genomförandet bör ske.

Få rätt rådgivning utifrån dina utmaningar

Kontakta oss för en dialog kring ditt företags möjligheter och utmaningar. 

Kontakta rådgivare

Telefon:0752-484 484

Internationell expansion

I stunder som avgör framtiden kan vi med finansiell kraft hjälpa företag att ta beslut och välja väg framåt. Prata med oss om era planer för internationell expansion.

Läs mer om internationell expansion

Ett urval av vår kompetens & expertis


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.