Erbjudande för Saco-medlemmar

Erbjudande för Saco-medlemmar

Du kan spara en hel del pengar på att se över din ekonomi. Som kund hos Danske Bank får du en mängd förmånliga medlemserbjudanden. Förmånerna är inte tidsbegränsade. 

Vi erbjuder dig rådgivning på det sätt som passar dig bäst, på ett bankkontor eller digitalt. Välkommen som kund i en bank där det finns fler möjligheter, var du än befinner dig i livet. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp att byta bank.

Ta del av vårt mest förmånliga medlemserbjudande

Ta del av vårt mest förmånliga medlemserbjudande

  • Erbjudande på bolån för dig som är fackmedlem i Saco
  • Kontopaket med unik medlemsrabatt

  • Högre ränta på Sparkonto XL 
  • Privatlån (även för bilköp) med ränta på 4,49%**
  • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service


*Villkor för räntan är medlemskap i ett fackförbund som är anslutet till TCO eller Saco. Effektiv ränta f.n 2,42% (nominell ränta 2,39%), beräknat på 2 MSEK  med 1 år bunden ränta och 50 års återbetalningstid, totalbelopp 3.196.992 kr, ingen aviserings- eller uppläggningsavgift. Antal månadsbetalningar är 600 stycken där första betalningen blir 7316,67 kr, varav 3333,33 är amortering (2022-05-20). Den faktiska räntan sätts på utbetalningsdagen och kan komma att ändras. Krediten förenas med säkerhet i bostaden.  Valutakursförändringar kan komma att påverka de belopp som ska betalas om du har inkomst i annan valuta än lånet.  Erbjudandet kan ändras utan föregående meddelande på grund av oförutsedda omständigheter eller ändrade förutsättningar. Banken förbehåller sig sedvanlig kreditprövning.


** Effektiv ränta 4,49% (nominell ränta 4,40 %) beräknad på 100 000 SEK med 5 års amorteringstid, ingen aviserings- eller uppläggningsavgift. Antal månadsbetalningar är 60 stycken där första betalningen blir 2033,33 kr, varav 1666,67 kr är amortering, totalt 111 183 kr. Räkneexemplet är beräknat 2022-05-30. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket i banken. Banken förbehåller sig sedvanlig kreditprövning.

 

Coronaspecial - så här tänker du

Välj ett förbund för att läsa mer om erbjudandet

Du kan ansöka om erbjudandet om du är 18 år, har inkomst och om du och/eller din respektive är medlem eller anställd i Saco.

Välj ett Saco-förbund här:

Välj ett förbund…
Akademikerförbundet SSR
Akavia
DIK
Fysioterapeuterna
Kyrkans Akademikerförbund
Lärarförbundet
Lärarnas Riksförbund
Naturvetarna
Officersförbundet
Reservofficerarna
Sacoförbundet Trafik & Järnväg
Saco Sveriges Akademikers Centralorganisation
Sjöbefälsföreningen
SRAT
SULF
Sveriges Arbetsterapeuter
Sveriges Arkitekter
Sveriges Farmaceuter
Sveriges Ingenjörer
Sveriges Läkarförbund
Sveriges Psykologförbund
Sveriges Skolledarförbund
Sveriges Tandläkarförbund
Sveriges Veterinärförbund

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.