Så är du skyddad hos oss

Det är viktigt för oss att du alltid känner dig trygg när du använder Danske Hembank och Danske Mobilbank. Inom Danske Bank utvecklar vi ständigt våra säkerhetssystem för att det ska bli svårt för obehöriga att komma åt dina data. Vi övervakar vår plattform dygnet runt för att avvärja virus- och hackerattacker, och reagerar omedelbart om vi ser tecken på onormal aktivitet.

BankID är en del av din säkerhet

BankID är en viktig del av säkerheten och med det är du väl skyddad varje gång du loggar in på din internetbank.


 Bestäm var ditt kort kan användas

Med vårt nya Mastercard kan du själv anpassa kortsäkerheten
efter dina behov och dina resor. Du kan bland annat välja i vilka världsdelar ditt kort ska kunna användas och vad du förväntar dig att behöva använda kortet till.

Läs mer om möjligheterna

När du vill ta kontakt med oss

Använd alltid kontaktfunktionen på hembanken, mobilbanken eller vår hemsida. Då vet du att kommunikationen sker via en säker kanal där du tryggt kan skriva din personliga information. Ringer du till oss och behöver uppge personliga uppgifter är vi noga med att bekräfta din identitet. Det gör vi genom att du identifierar dig med hjälp av BankID eller kodbox. 

Säkerhet och saldoservice

Du kan använda saldoservice för att få information om aktiviteter på ditt konto. Då kan du omedelbart se om det har dragits ett belopp som du inte känner igen.  Det kostar inget att använda saldoservice.

Läs mer om saldoservice 

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.