Skärmdelning

Dela din skärm

När du talar med vår support kan det vara till stor hjälp om vi får möjlighet att se med på din skärm.

Trycker du på knappen "Skärmdelning" kan du tillåta supportern att se din skärm med hjälp av koden högst upp på skärmen - men du måste avtala detta tillsammans med supportern du är i samtal med i förväg.

Skärmdelning installerar inte något på din dator och när du stänger din webbläsare kan vi inte längre se din skärm.