Spärrservice

 Att bli av med sina värdehandlingar är både stressande och tidskrävande. När plånboken försvunnit är det inte alltid så lätt att komma ihåg vad det var för kort som fanns där i eller veta hur man kontaktar rätt kortutgivare för att få respektive kort spärrat. Det är alltså väl investerad tid att registrera det som är värdefullt för dig. Genom att i förväg ha registrerat samtliga värdehandlingar räcker det att ringa ett enda samtal för att stoppa bedragaren.  

Glömt lösenord? Nu kan du enkelt logga in här med BankID för att uppdatera dina kortuppgifter och värdehandlingar på Spärrservice.

Logga in

Har du frågor eller vill komma i kontakt med Spärrservice, ring 0771 - 72 00 72

Läs mer här om spärrservice

 

Tjänsten Spärrservice upphör att gälla

Du som har kontopaket Guld, Platinum eller Exklusiv har idag tillgång till bankens tjänst Spärrservice - en tjänst där du som kund har möjlighet att registrera och spärra alla dina svenska betal- och kreditkort samt andra värdehandlingar.  

Spärrservice upphör dels på grund av nya regler som begränsar möjligheten att registrera familjemedlemmars kort och värdehandlingar och dels med anledning av att tjänsten efterfrågas i allt mindre grad bland våra kunder. Tjänsten upphör per den 1 december 2020.

Läs mer om att tjänsten Spärrservice upphör


Våra trygghetstjänster

Du vet väl om att du även har tillgång till andra tjänster via ditt kort eller kontopaket? Nedan ser du exempel på några trygghetstjänster.
Fler tjänster hittar du på sidan för ditt kontopaket eller kort.


ID-skydd

Att bli utsatt för en identitetsstöld kan vara både obehagligt och tidskrävande. Med ID-skydd får du personlig hjälp och rådgivning. Såväl för att minska risken för ett bedrägeri som för att kartlägga och begränsa konsekvenserna om du blivit utsatt.

Läs mer

För dig med:
World Elite Mastercard /kontopaket Danske Exklusiv, Mastercard Platinum/kontopaket Danske Platinum, Mastercard Guld /kontopaket Danske Guld


Web Clean Up

Ta tillbaka kontrollen över din digitala identitet. Med Web Clean Up får du hjälp att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet. Du kan även få förebyggande rådgivning om hur du kan skydda dig från att personlig information sprids på internet.

Läs mer


För dig med:
World Elite Mastercard/kontopaket Danske Exklusiv, Mastercard Platinum/kontopaket Danske Platinum, Mastercard Guld/kontopaket Danske Guld


Concierge Service

Med Concierge Service kan du skapa dig en bekvämare vardag och få tid över till annat. Concierge Service hjälper dig kostnadsfritt med det mesta, både hemma och på resan. Du betalar endast för det du beställer.

Läs mer


För dig med:
World Elite Mastercard/kontopaket Danske Exklusiv, Mastercard Platinum/kontopaket Danske Platinum

Nödkontanter och nödbiljetter

För extra trygghet när du är på resande fot har du som kund tillgång till nödkontanter och nödbiljetter. Om du skulle bli av biljetter eller plånbok när du befinner dig utomlands kan du genom Spärrservice beställa nödbiljetter eller nödkontanter i den lokala valutan.

Läs mer


För dig med:
World Elite Mastercard /kontopaket Danske Exklusiv, Mastercard Platinum/kontopaket Danske Platinum

Nyckel- och bagageservice

Ökad säkerhet när någon hittar det du tappat bort. Du får två nyckelbrickor och en bagagebricka med unika ID-nummer kopplade till dig. Brickorna är försedda med en text som uppmanar upphittaren att lämna nycklarna i närmaste postlåda eller, om det är ditt bagage som hittats, att kontakta oss.

Läs mer


För dig med:
World Elite Mastercard /kontopaket Danske Exklusiv, Mastercard Platinum/kontopaket Danske Platinum