Concierge Service

Vi kan hjälpa dig med det mesta – både hemma och på resan.

Kontakta Concierge Service via e-mail 

 

  

Deli, bar eller bistro?

Har du glömt att boka bord till helgens födelsedagsfirande, behöver du tips om vilka restauranger som passar bäst för en kompishelg i New York, en romantisk middag i solnedgången eller den bästa restaurangen i Göteborg?   Concierge Service står redo att hjälpa dig med restaurangbokningar både  hemma och utomlands.

Kontakta Concierge service på dbplatinum@conciergeservice.se


Drömresan!

Det spelar ingen roll om din drömresa består av mjuk sand, vågbrus och turkosblått hav eller storstadspuls och skyskrapor eller nysnö, minusgrader och kilometerlånga pister.  Concierge Service kan hjälpa dig att göra drömmen till verklighet!  Ibland kanske du bara behöver boka en hotellnatt eller hyra bil. Då kan Concierge Service hjälpa dig med det också!

Kontakta Concierge service på dbplatinum@conciergeservice.se

feb9f03d-00090251-f06e4de6

Festivalpass, ligamatch eller Broadway- musikal

Oavsett vilket du tycker låter mest spännande så kan Concierge Service hjälpa dig med bokningen.  Vill du slippa förarbetet men ändå njuta av underhållning i världsklass?  Kontakta Concierge Service för att få hjälp med att beställa biljetter till  teatrar, konserter, shower, sportarenor och andra arrangemang över hela världen. 

Kontakta Concierge service på dbplatinum@conciergeservice.se

Så kontaktar du Concierge Service

Ring 0771-72 00 72 eller skicka ett meddelande till dbplatinum@conciergeservice.se. Vår Concierge Service har öppet måndag till fredag kl. 08.00-21.00 och lördag kl. 09.00-17.00 men vi kan ta emot ditt ärende dygnet runt, året runt.

Att tänka på

För att vi ska kunna ge dig så bra och snabb service som möjligt är det viktigt att du tydligt beskriver vad du vill ha hjälp med.

Relaterat:


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.