Concierge Service

Vi kan hjälpa dig med det mesta – både hemma och på resan.

Kontakta Concierge Service


Vill du ha tips och hjälp med att boka en bra restaurang i Paris, ett bekvämt boende i Peking eller en blomsterbukett till svärmor på födelsedagen? Svårt att hinna med? Inga problem! Concierge Service är en tjänst som hjälper dig med det mesta både hemma och på resan. Helt utan kostnad dessutom. Det enda du betalar för är det du beställer, till exempel biljetter, guider, blommor etc.

Allt detta kan vår Concierge Service hjälpa dig med

Bo, äta, resa
Det kan vara allt från att boka hotellrum, boka bord på restauranger eller varför inte arrangera en resa för hela släkten när svärmor fyller 75 år.

Biljetter
Du får hjälp med att beställa biljetter till teatrar, konserter, shower, sportarenor och andra arrangemang över hela världen. Du kan få hjälp med att ordna allt från en kock till en privat middag, en guide i en storstad, en champagneprovning till en lokal för en privat fest - såväl hemma som utomlands.

Så kontaktar du Concierge Service

Ring 0771-72 00 72 eller skicka ett meddelande genom att klicka på knappen ovan. Vår Concierge Service har öppet måndag till fredag kl. 08.00-21.00 och lördag kl. 09.00-17.00 men vi kan ta emot ditt ärende dygnet runt, året runt.

Att tänka på

För att vi ska kunna ge dig så bra och snabb service som möjligt är det viktigt att du tydligt beskriver vad du vill ha hjälp med.
Content is loading