Du är nu utloggad

Om andra har tillgång till datorn rekommenderar vi att du tar bort temporära filer och stänger ner webbläsaren

Kvinna hälsar på katt

Sparkonto XL

Med Sparkonto XL kan du spara till en rörlig ränta och ha dina pengar tillgängliga när du behöver dem. För dig som fackmedlem, räntan är för närvarande 2,20 %.
Läs mer om Sparkonto XL


Fastränteplacering

För dig som vill placera pengar tryggt under en viss tid med förutbestämd ränta. Bind pengarna från 3 månader upp till 5 år med en ränta mellan 2,90 % - 3,42 %.
Läs mer om Fastränteplacering

Två kvinnor på kontor

Räntekostnaden på ditt bolån

Ser du att din månadskostnad varierar från månad till månad? Räntekostnaden du betalar per månad för ditt bolån bestäms av antalet räntedagar för månaden. Antalet räntedagar varierar och är vanligtvis mellan 27-33 stycken.

Läs mer om din räntekostnad

Spara till pensionen

Det bästa med pensionen är att det finns en hel del du kan göra för att påverka den. Genom att göra aktiva val och komplettera med ett eget sparande kan du öka dina möjligheter att få den pensionen du önskar, eller tror att du behöver. Så att du har större chans att kunna göra det du vill, när du har all tid i världen att göra just det.

Boka möte med rådgivare Läs mer och påverka din pension

Dina pengar på Fastränteplacering och Sparkonto XL skyddas av den danska insättningsgarantin (Garantiformuen) med ett kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin.

Vad betyder insättningsgarantin i detalj?
Insättningsgarantin innebär att du har rätt till ersättning upp till 100 000 euro om banken skulle gå i konkurs. Om motvärdet av 100 000 euro understiger 1 050 000 kronor, som är det svenska garantibeloppet, kommer den svenska beloppsgränsningen att gälla. Utöver detta belopp kan du under vissa förutsättningar få ersättning för insättningar kopplade till särskilda händelser, till exempel försäljning av en bostad.
Garantiformuen kommer att utbetala garantin genom att, senast inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller danska myndigheter beslutat att garantin ska träda in, skicka ett betalningsuppdrag till Riksgälden som därefter utför utbetalningen.
Läs mer om insättningsgarantin här

Boka ett Onlinemöte

Vill du prata med en våra rådgivare som hjälper dig att se över ditt sparande så att du kan komma igång? Då kan du boka ett miljösmart digitalt möte med oss.

Boka Onlinemöte

Person sittandes på grässluttning och ser ut mot hav och solnedgång.

Få råd om rätt försäkring?

Vill du prata med en försäkringsrådgivare hos
Trygg-Hansa?
Ring 0775-744 400 för prisuppgift och råd om hemförsäkring.

   Jag vill bli uppringd  Testa hur mycket du kan få i rabatt

Livsplanera med oss

  • Personlig rådgivning för livets små och stora frågor
  • Förmånlig ränta på ditt bolån och sparande
  • 3 månaders kostnadsfritt låneskydd

Ansök om lånelöfte bankID logga  Boka Onlinemöte

Kvinna tittar på surfplatta

Nyheter och inspiration

Ta del av samlade nyheter och inspiration. Här hittar du bland annat webinar, artiklar, kundcase och olika rapporter som du kan ha användning för i din dagliga privatekonomi. 

Läs mer här 

Energikalkylen

 Se om du kan få lägre energikostnader
och möjlighet till minskat klimatavtryck.

HSB Bospar

Med HSB Bospar kan du spara till din framtida bostad och samtidigt få förtur till HSBs hyres- och bostadsrätter. Bosparar du med HSB får du dessutom flera förmånliga erbjudanden som till exempel en färdigförhandlad rabatt på ditt bolån.

Läs mer om HSB BosparLadda ner Mobilbanken idag

Android    Apple

Mobilbanken uppdateras med nya funktioner kontinuerligt. Du som redan laddat ned den behöver inte göra något för att uppdatera den, utan det sker automatiskt.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.