Ett riktigt bra erbjudande för dig

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Allt det här kan du välja mellan


 • Bolån (3 mån) från 1,60%
 • Bil- och båtlån med en ränta på f.n. 5,954 %
 • Kontopaket med unik medlemsrabatt
 • Sparkonto XL med ränta från första kronan
 • Privatlån med upp till 2 % rabatt
 • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service

Hur mycket kan du spara?

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan spara genom att ta del av medlemserbjudandet. Klicka här för att komma till ditt fackförbund och göra beräkningen. 

Bolån & Privatlån

Medlemserbjudanden

 • Förmånsnivåer

  Alla medlemmar i ett TCO-förbund får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram Danske Förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym – ju mer du samlar desto fler förmåner. Förmånerna är uppbyggda så att både medlemmar med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande. Dina rabatter och priser inom erbjudandet är relaterade till din förmånsnivå. Det är därför bra om du tar del av informationen om Danske Förmånsprogram via länkarna nedan innan du klickar på ”Bli kund”.

  Se dina förmåner
  Läs mer om Danske Förmånsprogram

 • Bil- och båtlån

  Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt inköpt via återförsäljare.

  Läs mer om bil- och båtlån

  Räntan är för närvarande 7,75%* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften samt en rabatterad aviavgift.

  * Den effektiva räntan är 7,02% vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 35 kr, årsränta på 5,954 % och med månadsbetalning.

 • Bolån

  Som medlem i ditt förbund har du har alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på bolån. Det innebär att ränterabatten redan är färdigförhandlad. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår i erbjudandet. Observera att Bolån Online med listpris 1,58 % inte ingår i erbjudandet.

  Exempel effektiv ränta: 3 månader 1,34 %. Effektiv ränta 1,35 %. Ex 2 Mkr/50 år, totalt 2 671 117 kr.

  Läs mer om våra bolån

  Bolån Premium
  3 mån
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 5,79 %
  0,70 1,60%
  Förmånsnivå 2 5,79 %
  0,60 1,60%
  Förmånsnivå 3 5,79 %
  0,50 1,60%
  Förmånsnivå 4 5,79 %
  0,40 1,60%

  Bolån Fast
  3 år
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 5,54 % 0,30 3,29%
  Förmånsnivå 2 5,54 % 0,30 3,29%
  Förmånsnivå 3 5,54 % 0,15 3,29%
  Förmånsnivå 4 5,54 % 0 3,29%

  Bolån
  Premium Plus
  3 mån
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 5,99%
  0,45 1,66 %
  Förmånsnivå 2 5,99%
  0,45 1,66 %
  Förmånsnivå 3 5,99%
  0,45 1,66 %
  Förmånsnivå 4 5,99%
  0,45 1,66 %
  Listpris
  Listpris
 • Kontopaket

  Som medlem i ditt förbund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi. Allt till ett förmånligt pris.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket, oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Dín medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 50 %
  Förmånsnivå 2 100 % 50 %
  Förmånsnivå 3 50 % 50 %
  Förmånsnivå 4 50 % 50 %
 • Privatlån

  Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. När du har gjort din ansökan och fått ditt lån beviljat har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

  Ansök om lån här

  Privatlån, listpris 6,50 %
  Rabatt
  Förmånsnivå 1 2,25 %
  Förmånsnivå 22,25 %
  Förmånsnivå 32,25 %
  Förmånsnivå 42,25 %
            

  * Den effektiva räntan är 7,75 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, årsränta på 4,50 % och månadsbetalning. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket eller ett transaktionskonto i banken.

 • Sparkonto XL

  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, för närvarande 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Läs mer om Sparkonto XL

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

 • Kundservice

  Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har förbundet ett eget VIP-nummer. Kontakta oss på telefon 0752-48 48 00, eller skriv till oss.

  Du får hjälp med allt som rör din dagliga ekonomi, samt vägledning och guidning till bankens alla tjänster och produkter.

  e-Möte
  Ha möte online med en rådgivare när och där det passar dig bäst. Det är en enkel och effektiv mötesform där du kopplar upp dig på rådgivningsmötet via din dator. Du och rådgivaren delar skärm och kan på så sätt visa bilder och beräkningar och du kan enkelt bli guidad genom annars kanske komplicerade frågor. Du är självklart också välkommen till något av våra kontor om du önskar det.
 • Placeringar

  Har du kapital som du kan tänka dig att placera och på så sätt ha möjlighet att få mer ut av dina pengar? Då kan vi hjälpa dig med rådgivning och verktyg som gör det enkelt att välja hur du vill placera. Och om du vill göra det själv eller med hjälp av oss.

  Du får personlig rådgivning

  När vi ger dig råd om placeringar och sparande utgår vi alltid från dina personliga förutsättningar. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.
  Har du mer än en miljon kronor att investera, erbjuder vi dig en kapitalrådgivare med fördjupade kunskaper inom sparande, placeringar och försäkringar.

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  • Vi investerar åt dig
  • Vi investerar tillsammans
  • Du investerar själv

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar

  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet.

  Så arbetar vi med ansvarsfulla investingar

  Läs mer om placeringar

 • Vårt företagserbjudande

  Danske Bank har rådgivare som är experter på småföretag och kan erbjuda både tjänster och produkter som hjälper dig att driva ditt företag. Vi har hög tillgänglighet genom en heltäckande internetbank och personlig telefonservice sju dagar i veckan.

  För dig som är medlem i ett TCO-förbund och driver eget företag erbjuder vi ett av våra paket av banktjänster avgiftsfritt under första året.

  Läs mer om vårt Företagspaket
Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.