Danske Bank i samarbete med

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Nu kan du ta del av ett av marknadens mest förmånliga erbjudanden.

 

Allt det här kan du välja mellan

Ansök om erbjudande eller lånelöfte

Erbjudandet är personligt och för din egen säkerhet måste du logga in med ditt BankID för att ansöka.

Ny kund   Befintlig kund

Detta ingår i erbjudandet

 • Förmånsnivåer

  Förmånsnivåer

  Du får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram Danske Förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym – ju mer du samlar desto fler förmåner. Förmånerna är uppbyggda så att både kunder med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande. Dina rabatter och priser inom erbjudandet är relaterade till din förmånsnivå. Det är därför bra om du tar del av informationen om Danske Förmånsprogram via länkarna nedan innan du klickar på ”Ny kund”.

  Se dina förmåner
  Läs mer om Danske Förmånsprogram
 • Bil- och båtlån

  Bil- och båtlån

  Vi erbjuder dig en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt inköpt via återförsäljare.

  Läs mer om bil- och båtlån

  Räntan är för närvarande 1,91 %* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften.

  * Den effektiva räntan är 3,77 % vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 75 kr, årsränta på 1,91 % och med månadsbetalning.
 • Kontopaket

  Kontopaket

  Du får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi. Allt till ett förmånligt pris.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket om du tillhör Förmånsnivå 1, 2 eller 3. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Dín medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 50 % 50 %
  Förmånsnivå 2 50 % 50 %
  Förmånsnivå 3 50 % 0 %
  Förmånsnivå 4 0 % 0 %
 • Privatlån

  Privatlån

  Du kan ansöka om Privatlån/Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. Du ansöker genom att fylla i ansökan direkt på din dator, skriva ut den, signera den och skicka den till oss. Den fungerar även som skuldebrev. Beviljas lånet har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

  Privatlån, listpris 6,50 %* Rabatt
  Förmånsnivå 1 1,50 %
  Förmånsnivå 21,40 %
  Förmånsnivå 31,30 %
  Förmånsnivå 41,00 %
            

  * Den effektiva räntan är 7,214 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, uppläggningsavgift 595 kr, aviavgift 10 kr, årsränta på 6,50 % och månadsbetalning. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket eller ett transaktionskonto i banken.

 • Sparkonto XL

  Sparkonto XL

  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, för närvarande 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Läs mer om Sparkonto XL

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

 • Placeringar

  Placeringar

  Har du kapital som du kan tänka dig att placera och på så sätt ha möjlighet att få mer ut av dina pengar? Då kan vi hjälpa dig med rådgivning och verktyg som gör det enkelt att välja hur du vill placera. Och om du vill göra det själv eller med hjälp av oss.

  Du får personlig rådgivning

  När vi ger dig råd om placeringar och sparande utgår vi alltid från dina personliga förutsättningar. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.
  Har du mer än en miljon kronor att investera, erbjuder vi dig en kapitalrådgivare med fördjupade kunskaper inom sparande, placeringar och försäkringar.

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  • Vi investerar åt dig
  • Vi investerar tillsammans
  • Du investerar själv

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar

  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet.

  Så arbetar vi med ansvarsfulla investingar

  Läs mer om placeringar

 • Priser och villkor