Befintlig kund

Mer information för dig som är befintlig kund

Du som är befintlig kund kan registrera dig för medlemserbjudandet och ta del av rabatterna genom www.danskebank.se/saco. Du kan också enkelt ansöka om fler produkter och tjänster som ingår i erbjudandet via länken i din internetbank.

Nästa steg för dig som befintlig kund

Dina nuvarande produkter och tjänster kommer att anpassas enligt erbjudandet så att du får del av dina rabatter på olika sätt. Har du i samband med registreringen ansökt om ytterligare produkter och tjänster i erbjudandet kommer förmånerna att gälla från den tidpunkt de skapas. Vi kommer då ringa dig inom ett dygn (ej helgdag) för att boka ett rådgivningsmöte. Glöm inte att om du ansökt om delade lån och konton med din make/maka/sambo måste båda två registrera sig för Saco-erbjudandet via www.danskebank.se/saco.

Bolån

Bolån Fast
Har du bundet bolån löper det vidare med tidigare överenskommen ränta och rabatt under hela lånets bindningstid. Efter bindningstiden kan du ta del av de förmånliga räntor som ingår i erbjudandet.
Se vilka rabatter som gäller för de olika förmånsnivåerna i vår guide Bolån

Bolån Premium
Har du redan ett Bolån Premium, 3-månaderslån, så sätts räntan med din nya rabatt när innevarande 3-månadersperiod löper ut. Du får alltså den nya räntan senast inom tre månader.

Bolån Premium Plus
Har du redan ett Bolån Premium Plus, 3-månaderslån, så sätts räntan med din nya rabatt när innevarande 3-månadersperiod löper ut. Du får alltså den nya räntan senast inom tre månader.

Kontopaket och kort

Om du har ett befintligt kontopaket så kommer din rabatt att gälla från innevarande månad.
Se villka rabatter som gäller i vår guide Kontopaket

Sparkonto XL

I samband med att du kopplar dig till medlemserbjudandet kan du ansöka om ett Sparkonto XL. Räntan som du får på ditt Sparkonto XL gäller från det datum då du anmäler dig. Har du ett Sparkonto XL sedan tidigare påverkas inte räntan i kontot.
Se vilken ränta som gäller i vår guide Sparkonto XL

Privatlån

Har du redan ett privatlån så kommer räntan med din nya rabatt på lånet att uppdateras.
Se vilken rabatt som gäller i vår guide Privatlån

Bil- och båtlån

Har du redan ett bil- eller båtlån så kommer räntan med din nya rabatt på lånet att uppdateras.
Se vilken rabatt som gäller i vår guide Bil- och båtlån
Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.