Ett erbjudande i samarbete med NIBE

Förmånligt privatlån för dig som investerar i ett värmesystem från NIBE. En enkel och förmånlig finansiering som gäller för alla NIBE-produkter. Låna till hela investeringen - från produkt till installation. Vi har ett lån som du enkelt och tryggt kan ansöka om hos oss, du behöver ingen säkerhet och kan låna från 50 000 kronor upp till 400 000 kronor. Vi bjuder på uppläggningsavgiften.

För dig som inte
är kund hos Danske Bank

Bli kund och ta del av erbjudandet

Du behöver först registrera dig som kund hos oss. Det gör du enkelt via länken ovan. Välj sedan att du är kund hos NIBE vid ansökan.

För dig som är befintlig kund 
hos Danske Bank 

Ta del av erbjudandet 

I internetbanken, klicka på Lån i menyn och välj sedan Direktlån, gäller för befintliga kunder. När du tar del av erbjudandet behöver du välja att du är kund hos NIBE. 

Ta del av dina erbjudanden

 • Som partnerkund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver
 • Du kan ansöka om Privatlån utan säkerhet
 • Du får personlig rådgivning som är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar
 • Öppna Sparkonto XL med ränta från första kronan

Bli kund snabbt och enkelt online

grafik som visar steg för att bli kund

Klart!

Bli kund via denna sida Svara på några frågor Beställ de tjänster du vill ha Signera med mobilt bankID Vi hjälper dig komma igång!

1. Bli kund via denna sida

2. Svara på några frågor

3. Beställ de tjänster du vill ha

4. Signera med mobilt bankID

Klart!

Detta ingår i erbjudandet

 • Privatlån

  Du kan ansöka om Privatlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 50 000 och 400 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. Du ansöker genom att fylla i den direkt på din dator och signera ansökan med Mobilt Bank-ID. Den fungerar även som skuldebrev. 

  I internetbanken, klicka på Lån i menyn och välj sedan Direktlån.
  Ansök här

  Privatlån, listpris 10,25 %* Rabatt
  Ränteerbjudande 2,45%
            

  *Den effektiva räntan är 8,84% vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 10 kr, årsränta på 8,05% och månadsbetalning. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du som kund får din lön regelbundet insatt på ett konto i banken.

 • Bolån

   

  Bolån Premium (3 mån) Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1* 5,54 %
  0,50 % 5,04 %
  Förmånsnivå 2 5,54 %
  0,35 % 5,19 %
  Förmånsnivå 3 5,54 %
  0,20 % 5,34 %
  Förmånsnivå 4 5,54 %
  0 % 5,54 %

  Bolån Fast (3 år) Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 4,09 % 0,26 % 3,83 %
  Förmånsnivå 2 4,09 % 0,24 % 3,85 %
  Förmånsnivå 3 4,09 % 0,15 % 3,94 %
  Förmånsnivå 4 4,09 % 0 % 4,09 %

  Listpris
  Listpris

  *För ett bolån på 2 500 000 kr med 5,04 % ränta (2024-07-11) och med en återbetalningstid på 50 år blir den effektiva räntan 5,42 %. Din första månadsbetalning blir 14 667 kr, varav 4 167 kr är amortering. Vid oförändrad ränta under återbetalningstiden och med 600 stycken månadsbetalningar blir det totala beloppet att betala 5 656 200 kr. Danske Bank tar inte några avgifter för avisering eller uppläggning av ditt bolån.

  Krediten förutsätter att banken erhåller panträtt i bostaden. Har du inkomst i annan valuta än lånet kan förändringar i valutakurser komma att påverka de belopp som ska betalas. Den faktiska räntan sätts på utbetalningsdagen. 


 • Kontopaket

  Som partnerkund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket, oavsett vilken förmånsnivå du är på. Dessutom bjuder vi på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Din medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 50 %
  Förmånsnivå 2 100 % 50 %
  Förmånsnivå 3 100 % 50 %
  Förmånsnivå 4 100 % 50 %
 • Spara och placera

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du ett större kapital att placera erbjuder vi placeringsrådgivning.

  Du får personlig rådgivning

  Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar; Vi investerar åt dig, Vi investerar tillsammans, Du investerar själv. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar
  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet. Så arbetar vi med ansvarsfulla investeringar.

  Läs mer om placeringar

  Sparkonto XL
  Öppna Sparkonto XL med ränta från första kronan. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot men får en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

  Läs mer om Sparkonto XL

Boka Onlinemöte snabbt och enkelt via webben

Prata med en rådgivare digitalt via din mobil eller dator.

Boka Onlinemöte

Uppgradera hemkänslan med NIBE

NIBEs intelligenta värmepumpar passar alla hus. De anpassar sig efter dina vanor, väderprognosen och till och med efter elpriset.

Upptäck NIBEs värmepumpar


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.