Marketplace - Nya digitala möjligheter i District 

District Marketplace är framtagen för att du själv ska kunna beställa ett växande urval av digitala produkter och tjänster, utvecklade för att göra dina bankärenden enklare.

Läs mer om Marketplace

Du hittar Marketplace via vänstermenyn i District.


Tre kollegor står runt bord på kontor

Tips och inspiration

Ta del av inspiration och tips från Danske Banks specialister inom Cash Management, valuta, hållbarhet, finansiering, trade finance och supply chain. Här hittar du bland annat artiklar, filmer och webinar. 

Läs mer

mobil emd bankid

BankID-appen får nytt utseende

I april uppdateras BankID-appen med en ny enfärgad logga samt ikoner och färger som ökar tillgängligheten. Det är samma app som tidigare och den är lika säker som den alltid har varit.

Läs mer här

stad från luften men blått rutnät över som grafik

Dags att investera i hållbara lösningar?

Vi hjälper till att framtidssäkra ert företag med rådgivning och rätt produkter för era behov oavsett om det innebär ett grönt lån eller ett vanligt.

Prata med oss om framtidens finansiering

man vid dator tittar på mobil

Skydda ditt företag mot bedrägerier

It-bedrägerier är väldigt vanligt förekommande idag och kan få stora konsekvenser för ditt företag. Som tur är går det att med enkla metoder minimera risken för att drabbas. Be Safe är sidan där vi samlat information och konkreta tips på hur du gör ditt företag säkrare och vad dina medarbetare ska vara vaksamma på för att identifiera bedrägeriförsök.

Så skyddar du fitt företagMedelstora
& stora bolag
Låt oss med vår branschkompetens hjälpa
dig att ta ditt företag i rätt riktning. Få råd
om finansiering, likviditet och lån. Diskutera
din strategi med oss och få sparring på dina
planer, oavsett om det är förvärv, investeringar,
internationell expansion eller hållbara affärsmodeller

Startups & småföretag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som driver småföretag, enskild firma eller startup. Med dedikerade rådgivare som är specialister både på privat- och företagsaffären. 

 

Företagsägare 
för medelstora och stora bolag

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering och koordinerade bankrelationer.
Det här erbjuder vi dig som företagsägareBostadsrättsförening

Vi är ett dedikerat team som ansvarar för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder heltäckande finansiell rådgivning. 

Det här kan vi göra för er bostadsrättsföreningTrygghet

Vi arbetar löpande för att ha god kännedom om dig som kund och uppfylla kraven som följer av den svenska penningtvättslagen. Genom det kan vi bättre skydda både dig och oss från att utnyttjas för brottslig verksamhet som till exempel penningtvätt eller finansiering av terrorism.

 Apple Pay

Nu kan du som har kort hos oss enkelt betala med Apple Pay.  Handla i butiken, utomlands eller hemma i Sverige. Tryggt och säkert.

Kom igång med Apple PayP27 och betallösningar

Här hittar du som företagskund i Danske Bank viktig information om kommande förändringar och datum som du behöver förhålla dig till när du skickar filer till banken. Du kan också läsa mer om P27, som är ny betalningsinfrastruktur med målsättning att möjliggöra överföringar av pengar inom och mellan de nordiska länderna i realtid.

P27       Betallösningar

Bilfinansiering

Med över 20 års erfarenhet av bilfinansiering för företag kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Via ett nytt innovativt rådgivningsverktyg kan vi även hjälpa till med att kartlägga miljöprofilen på ditt företags vagnpark och stötta i en omställning till transporter med mindre koldioxidutsläpp.


Pensionslösningar

Danske Bank erbjuder, via samarbetspartners, pensions- och försäkringslösningar som passar alla företag, små som stora, både med och utan kollektivavtal.

Läs om våra pensionslösningarDigitala tjänster

Vi erbjuder ett stort antal digitala tjänster. Vi har användarvänliga verktyg som gör det snabbt och enkelt för dig att på ett överskådligt sätt administrera företagets ekonomi, oavsett var du befinner dig.

Läs om våra digitala tjänster

Vår expertis

Vi erbjuder kompetenser och expertis för ditt företag, oavsett storlek. Har du tagit del av alla tjänster och kompetenser som du kan dra nytta av som kund?

Kontakta oss


För dig som företagsägare

Danske Bank erbjuder helhetslösningar och tjänster för dig som företagsägare. Du kan ta del av rådgivare specialiserade på företagarens privatekonomi, privatekonomisk planering, koordinerade bankrelationer och snabb service.

Läs om vårt erbjudande

P27

Ett betalningsinitiativ som kopplar samman Norden

Läs mer om P27

Företagslån

Företagslån till större investeringar och för växande företag. Läs nedan om hur vi kan hjälpa ditt företag med ett företagslån.

Läs mer om våra företagslån

Danske Firma – skräddarsydd helhetsrådgivning för dig som egenföretagare

  • Rådgivare som kan och förstår både privat- och företagsaffären
  • Kundservice Firma för alla dina serviceärenden
  • Råd och lösningar skräddarsydda för dig som egenföretagare

Läs mer om Danske Firma

Wrebit - bokföring i mobilen

I samarbete med Wrebit erbjuder vi dig som egenföretagare en enkel och heltäckande fakturerings- och bokföringsapp, med koppling mot vår Internetbank.

Läs mer om Wrebit

Apple Pay - Så enkelt

Nu kan du använda ditt företagskort från Danske Bank i Apple Pay,
för att göra enkla och säkra betalningar med din iPhone.

Kom igång nuHar ditt företag konton i flera olika banker? 

Spara tid och få en översikt över konton och transaktioner, i en samlad vy - i realtid.

Läs mer

 

PSD2

Då PSD2 kräver stark kundautentiering så kan du inte längre logga in enbart med ditt lösenord/servicekod, utan du behöver alltid använda din eSafe ID Kodbox när du loggar in.

Läs mer

App, app...

Med våra appar Mobile Business och Tablet Business får du snabbt en överblick över företagets ekonomi och kan sköta dina bankaffärer var du än är. Du måste ha Business Online för att kunna använda apparna.

Mobile Business-appen för smartphones:

 

Tablet Business-appen för surfplattor:

Se intressanta webinar om våra Cash Management-lösningar

Cash Management Update är en serie webinar riktad till våra företagskunder där vi presenterar lösningar inom Cash Management.

Se webinaren

Vad kan vi hjälpa dig med i dag?

Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.

Content is loading