Guider och tips för dig som ska starta eller driver ett eget företag 

För att du ska lyckas med att starta och driva ett företag måste du ha de rätta kunskaper och stöd under uppstartsfasen. Vi har tagit fram två guider där vi vägleder dig genom de svåraste utmaningarna när du ska starta företag och hur du tar nästa steg.

Det är många frågeställningar man möts av när man driver företag. På denna sida lägger vi ut tips och råd för att hjälpa dig att förenkla ditt företagande och att få mer tid över för dina kunder. Det kan vara tips på hur man förenklar betalningar och bokföring, hur man planerar för pensionen, hur man ska tänka kring tjänstebil eller hur man undviker risken för sammanblandning av privat och företagets ekonomi.

Danske Bank erbjuder expertis, lösningar och produkter för dig som företagare

Vi på Danske Bank månar om dig som är företagare. Vi har därför skapat en servicemodell anpassad för mindre företag med fokus på enkelhet, tillgänglighet och digitala verktyg. Vi har rådgivare som är specialiserade på mindre företag och vet vilka frågeställningar och behov en företagare har. För att spara tid erbjuder vi digitala möten (telefon/webb) när det passar dig. Våra system erbjuder integration mot olika ekonomisystem för att förenkla bokföring och redovisning.
Behöver du support har vår kundservice har öppet 7 dagar i veckan.

Kontakta oss   Bli kund

Prenumerera på våra nyheter

Om du önskar att få ett e-post nästa gång vi publicerar våra nyhetsbrev kan du anmäla dig genom att klicka på knappen nedan och fylla in din e-postadress.

Prenumerera

Relaterat innehåll


Få alla fördelar i dag.
Bli kund i Danske Bank.