Spärrservice

Om oturen är framme kan du spärra allt med ett enda samtal.

Spärrservice – logga in  

Med Spärrservice kan du, om oturen skulle vara framme, spärra dina svenska betal- och kreditkort samt övriga värdehandlingar. Om du blir av med till exempel plånbok, mobil, nycklar, flyg- eller tågbiljetter så behöver du bara ringa ett enda samtal. Sedan tar vi hand om resten.

Tjänsten är ett samarbete mellan Danske Bank och cxLoyalty.

Registrera alla dina kort online
För att aktivera tjänsten och kunna spärra alla dina kort och värdehandlingar behöver du först registrera dem. Det gör du genom att logga in på Spärrservice via knappen ovan.

Spärra kort och värdehandlingar
Efter att du har registrerat dina värdehandlingar har du möjlighet att spärra dem dygnet runt, var du än befinner dig. Ring Spärrservice på 0771-72 00 72.

 

Jämför tjänster
Danske Guld/Mastercard Guld

Platinum/Mastercard Platinum
Exklusiv/World Elite Mastercard

Spärrservice

Nyckelservice
*
Bagageservice
 
Nödkontanter
 
Nödbiljetter
 
                  

* För dig som var kund innan 1 april 2013 ingår tjänsten Nyckelservice.


Nyckelservice
Du får två nyckelbrickor försedda med ett unikt ID-nummer som gör att cxLoyalty kan koppla nycklarna till just dig. De båda nyckelbrickorna är försedda med en text som uppmanar upphittaren att lämna nycklarna i närmaste postlåda för vidare leverans till cxLoyalty som i sin tur vidarebefordrar nycklarna till dig. Dina uppgifter anges aldrig för tredje part.

Bagageservice
Du får en bagagebricka försedd med ett unikt ID-nummer som cxLoyalty kopplar till ditt namn. Bagagebrickan är försedd med en text som uppmanar den som finner bagaget att kontakta cxLoyalty, oavsett var i världen bagaget upphittas. cxLoyalty kan sedan kontakta dig, tredje part informeras aldrig om dina uppgifter.

Nödkontanter och nödbiljetter
Om du skulle bli av med ett eller flera av dina kort när du befinner dig utomlands kan du genom cxLoyalty beställa nödkontanter i den lokala valutan. Om du skulle bli av med flyg- eller tågbiljetter kan nya nödbiljetter beställas.