Spärrservice

Om oturen är framme kan du spärra allt med ett enda samtal.

Spärrservice – logga in  Spärrservice Platinum – logga in


Med Spärrservice kan du, om oturen skulle vara framme, spärra familjens alla svenska betal- och kreditkort samt övriga värdehandlingar. Om du blir av med till exempel plånbok, mobil, nycklar, flyg- eller tågbiljetter så behöver du bara ringa ett enda samtal. Sedan tar vi hand om resten.

Tjänsten är ett samarbete mellan Danske Bank och Affinion International AB.

Registrera alla dina kort online
För att aktivera tjänsten och kunna spärra alla dina kort och värdehandlingar behöver du först registrera dem. Det gör du genom att logga in på Spärrservice via någon av knapparna ovan.

Spärra kort och värdehandlingar
Efter att du har registrerat dina värdehandlingar har du möjlighet att spärra dem dygnet runt, var du än befinner dig. Ring Spärrservice på 08-775 50 00 eller Spärrservice Platinum på 0770-45 75 05.

 

Jämför tjänster
SpärrserviceSpärrservice Platinum
Spärrservice

Ring för att spärra
08-775 50 00
0770-45 75 05
ID-skydd


Nyckelservice
*
Bagageservice
 
Nödkontanter
 
Nödbiljetter
 

* För dig som var kund innan 1 april 2013 ingår tjänsten Nyckelservice.


Spärrservice Platinum

Med Spärrservice Platinum får du utöver spärrservice och ID-skydd, som du kan läsa mer om här, även tillgång till följande tjänster:

Nyckelservice
Du får två nyckelbrickor försedda med ett unikt ID-nummer som gör att Affinion kan koppla nycklarna till just dig. De båda nyckelbrickorna är försedda med en text som uppmanar upphittaren att lämna nycklarna i närmaste postlåda för vidare leverans till Affinion som i sin tur vidarebefordrar nycklarna till dig. Dina uppgifter anges aldrig för tredje part.

Bagageservice
Du får en bagagebricka försedd med ett unikt ID-nummer som Affinion kopplar till ditt namn. Bagagebrickan är försedd med en text som uppmanar den som finner bagaget att kontakta Affinion, oavsett var i världen bagaget upphittas. Affinion kan sedan kontakta dig, tredje part informeras aldrig om dina uppgifter.

Nödkontanter och nödbiljetter
Om du skulle bli av med ett eller flera av dina kort när du befinner dig utomlands kan du genom Affinion beställa nödkontanter i den lokala valutan. Om du skulle bli av med flyg- eller tågbiljetter kan nya nödbiljetter beställas.