Priority Pass

Ger dig tillgång till över 1000 flygplatslounger världen över – oavsett flygbolag och biljettkategori.

Se Priority Pass webbplats


Loungerna

I loungerna slappnar du av i en lugn och bekväm miljö och får en paus från stressen och folkmassorna i avgångshallen. Här hittar du bland annat: drycker och lättare förtäring, dator, wifi, telefon och fax, tv, tidningar och magasin. På de flesta lounger är allt som erbjuds kostnadsfritt. Utbudet kan variera. Vill du veta exakt vad som finns på loungen du har tänkt besöka kan du söka efter den via länken nedan.

Var finns loungerna?

prioritypass.com eller med Priority Pass-appen kan du enkelt se var alla loungerna finns. Du kan också skicka ett sms med flygplatskoden, till exempel ARN för Arlanda, till telefonnummer +44 7624 80 99 77, så får du information om loungerna på just den flygplatsen.

Praktisk information

Ingår för dig som har kortet Mastercard Platinum. Du måste ha ditt Priority Pass-kort med dig för att få tillgång till loungerna. Totalt ingår fyra loungebesök per år, dessa kan nyttjas av dig eller eventuell extrakortsinnehavare. Efter fyra besök kostar varje besök 230 kr*. Du har även möjlighet att ta med en gäst, vars besök kostar 230 kr*.

Har du frågor om ditt kort? Kontakta Kundservice Kort på telefonnummer 0771-570 570.

*Priserna följer aktuell prislista och kan komma att ändras.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.