Avtal24

Juridisk trygghet för dig och din familj.

Just nu ligger avtal24s hemsida nere och det går inte att ta del av erbjudandet att boka juridisk rådgivning eller skriva avtal online.

Ta del av erbjudandet


Är du juridiskt trygg?

Vad är egentligen bra att veta när du blir sambo, ska gifta dig eller hjälpa dina barn med sitt första boende? Med hjälp av Avtal24 kan du ta reda på hur du ska göra för att bli juridiskt trygg. Hos avtal24 kan du få hjälp med frågor som till exempel handlar om vad som gäller när man blir sambo, vad arvsreglerna innebär eller hur tillgångarna fördelas vid en separation. Många av dessa frågor uppstår i samband med bostadsköp till dig själv eller om du hjälper dina barn att köpa boende. Vi har ett samarbete med avtal24som innebär fördelar för dig som är kund i Danske Bank.

Avtal24 ger dig en kostnadsfri inledande familjejuridisk behovsanalys tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte och 20 % rabatt på samtliga avtal skrivna online eller med hjälp av jurist. Är du kund på Förmånsnivå 1 hos Danske Bank har du dessutom möjlighet att kostnadsfritt skriva testamente, samboavtal och äktenskapsförord online hos avtal24.

Så här går det till

Hos avtal24 skriver du avtal online eller tillsammans med jurist via telefon- eller videomöte.* Istället för att gå till en jurist som fakturerar per timma skriver du avtalen i lugn och ro när det passar dig, alltid till ett fast pris. Har du frågor eller funderingar finns juristerna på avtal24 tillgängliga att hjälpa dig med bland annat testamente, samboavtal, äktenskapsförord, bodelningsavtal, bouppteckningar, arvsskiften och testamentesförvaring.

 *Avtal24 är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtal24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt kunderna.

Ta del av erbjudandet

Du som är på
förmånsnivå 1 får alltid:

 

 • Kostnadsfri inledande juridisk behovsanalys tillsammans med jurist
 • Möjlighet att kostnadsfritt skriva samboavtal, äktenskapsförord och testamente online samt övriga online avtal till 20 % rabatt
 • Skriv avtal med jurist till 20 % rabatt

 

Läs mer om Förmånsnivå 1

Du som är på
förmånsnivå 2 eller 3 får alltid:

 

 • Kostnadsfri inledande juridisk behovsanalys tillsammans med jurist
 • Samtliga avtal online och med jurist till 20 % rabattLäs mer om Förmånsnivå 2

Vanliga frågor och svar

 • Vad är avtal24?

  Vad är avtal24?

  Avtal24 är en modern juristbyrå där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Avtal24 erbjuder ett webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor och sedan genereras ett avtal som en PDF och skickas direkt till din e-post. Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist via telefon eller via video. Avtal24 är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtl24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt alla kunder.

 • Varför har Danske Bank ettsamarbete med avtal24?

  Varför har Danske Bank ettsamarbete med avtal24?

  Vi vet att många av våra kunder har frågor om sin familjejuridiska situation och för oss som bank är det viktigt att kunna hänvisa våra kunder till en aktör som kan erbjuda helhetslösningar vad gäller avtalsskrivning. Många av våra kunder är i situationer där det kan vara av vikt att se över sin juridiska trygghet. Det kan bland annat handla om när man flyttar ihop och bör skriva ett samboavtal eller när man gifter sig och bör tänka på ett äktenskapsförord.

 • Hur ser erbjudandet ut?

  Hur ser erbjudandet ut?

  Samtliga kunder inom förmånsnivå 1 -3 erbjuds kostnadsfri inledande behovsanalys tillsammans med jurist samt 20% rabatt på samtliga avtal, både online och skrivna tillsammans med jurist. Exklusivt för våra kunder i förmånsnivå 1 är dessutom möjligheten att kostnadsfritt teckna samboavtal, äktenskapsförord och testamente online.

 • Hur ska jag göra för att tadel av erbjudandet?

  Hur ska jag göra för att tadel av erbjudandet?

  Du kan själva boka in rådgivning samt ta del av de avtal som avtal24erbjuder via www.avtal24.se/danskebank. Vid kontakt med Danske Banks rådgivare kan du också lämna dina uppgifter och så ser rådgivaren till att du blir kontaktad av avtal24.