Avtal24

Juridisk trygghet för dig och din familj


Vad gäller när man blir sambo? Vad innebär arvsreglerna? Och hur fördelas tillgångarna vid en separation? Detta är frågor som avtal24 kan hjälpa till med och som ofta uppstår i samband med exempelvis bostadsköp.

Har du frågor och funderingar kring juridik och avtal? Vi har etablerat ett samarbete med avtal24 som innebär fördelar för dig som är kund på förmånsnivå 1. Avtal24 ger dig en kostnadsfri inledande familjejuridisk rådgivning tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte och 20 % rabatt på samtliga avtal skrivna online eller med hjälp av jurist.

Så här går det till

Hos avtal24 skriver du avtal online eller tillsammans med jurist via telefon- eller videomöte.* Istället för att gå till en jurist som fakturerar per timma skriver du avtalen i lugn och ro när det passar dig, alltid till ett fast pris. Har du frågor eller funderingar finns juristerna på avtal24 tillgängliga att hjälpa dig med bland annat testamente, samboavtal, äktenskapsförord, bodelningsavtal, bouppteckningar, arvsskiften och testamentesförvaring.

 *Avtal24 är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtal24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt kunderna.

Du som är på
förmånsnivå 1 får alltid:

 

 • Kostnadsfri inledande familjejuridisk rådgivning tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte
 • 20 % rabatt på samtliga avtal skrivna online eller med hjälp av jurist

 

Läs mer om Förmånsnivå 1

Vanliga frågor och svar

 • Vad är avtal24?

  Vad är avtal24?

  Avtal24 är en modern juristbyrå där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Avtal24 erbjuder ett webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor och sedan genereras ett avtal som en PDF och skickas direkt till din e-post. Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist via telefon eller via video. Avtal24 är en extern rådgivare skild från Danske Bank och avtal24 ansvarar själva för den juridiska rådgivningen åt alla kunder.

 • Varför har Danske Bank ett samarbete med avtal24?

  Varför har Danske Bank ett samarbete med avtal24?

  Vi vet att många av våra kunder har frågor om sin familjejuridiska situation och för oss som bank är det viktigt att kunna hänvisa våra kunder till en aktör som kan erbjuda helhetslösningar vad gäller avtalsskrivning. Många av våra kunder är i situationer där det kan vara av vikt att se över sin juridiska trygghet. Det kan bland annat handla när man flyttar ihop och bör skriva ett samboavtal eller när man gifter sig och bör tänka på ett äktenskapsförord.

 • Kan alla Danske Banks kunder ta del av erbjudandet?

  Kan alla Danske Banks kunder ta del av erbjudandet?

  Erbjudandet om en kostnadsfri inledande familjejuridisk rådgivning och 20 % rabatt på samtliga avtal gäller enbart för kunder på förmånsnivå 1, men alla kan givetvis använda sig av avtal24:s rådgivning och avtalsskrivning.

 • Varför kan inte alla Danske Banks kunder ta del av erbjudandet?

  Varför kan inte alla Danske Banks kunder ta del av erbjudandet?

  För våra kunder på förmånsnivå 1 har vi ett antal erbjudanden som gäller enbart för dem. Vi har valt att inkludera just detta erbjudande med en kostnadsfri inledande familjejuridisk rådgivning och 20 % rabatt på samtliga avtal för våra kunder på förmånsnivå 1.

 • Hur ser erbjudandet ut?

  Hur ser erbjudandet ut?

  Kunder på förmånsnivå 1 erbjuds 20 procents rabatt på avtal online samt på att skriva avtal tillsammans med jurist via telefon- eller videomöte. I erbjudandet ingår också en kostnadsfri inledande familjejuridisk rådgivning tillsammans med en jurist.

 • Hur ska jag göra för att ta del av erbjudandet?

  Hur ska jag göra för att ta del av erbjudandet?

  Du kan själva boka in rådgivning samt ta del av de avtal som avtal24 erbjuder via www.avtal24.se/danskebank. Vid kontakt med Danske Banks rådgivare kan du också lämna dina uppgifter och så ser rådgivaren till att du blir kontaktad av avtal24.