Privatlån

Mer information om privatlån

Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. Du ansöker genom att fylla i ansökan direkt på din dator, skriva ut den, signera den och skicka den till oss. Den fungerar även som skuldebrev. Beviljas lånet har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

Nästa steg för dig som sökt privatlån

När du skickat in en ansökan om privatlån kommer vi inom ett dygn (ej helgdag) att ringa dig för att boka in ett rådgivningsmöte där vi kan diskutera din ekonomi och ditt låneupplägg. Glöm inte att om du sökt privatlån tillsammans med din make/maka/sambo måste båda två registrera sig för TCO-erbjudandet via www.danskebank.se/tco.

Vem gör vad?

Efter att du diskuterat ditt privatlån med rådgivaren och bestämt dig för lånet, ansöker du om lånet i internetbanken. Du hittar ansökan under Lån/Danske Direktlån. Fyll i ansökan, skriv ut dokumentet och skriv under. Skicka det sedan till oss så hanterar vi resten.

Rabatter och förmåner

Nedan kan du läsa om medlemsrabatten som gäller för privatlån. Rabatten är relaterad till din förmånsnivå inom Danske Förmånsprogram.
Läs mer om Danske Förmånsprogram och våra förmånsnivåer

Som medlem kan du ansöka om ett privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet på upp till 300 000 kr. 
Rabatterna nedan gäller på listpriset, för närvarande 6,50 %.

Förmånsnivå Rabatt i procentenheter
Förmånsnivå 1 2,25
Förmånsnivå 2 2,25
Förmånsnivå 3 2,25
Förmånsnivå 4 2,25
Content is loading