Danske Bank i samarbete med

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Nu kan du ta del av ett av marknadens mest förmånliga erbjudanden.

 

Allt det här kan du välja mellan

 • Bolån från x,xx%
 • Kontopaket med unik medlemsrabatt
 • Bil-  och båtlån med ränta på f.n 1,91 %

Ansök om erbjudande eller lånelöfte

Erbjudandet är personligt, och för din egen säkerhet måste du logga in med ditt BankID för att ansöka.

Ny kund   Befintlig kund

Ansök snabbt och enkelt online

 1. Börja med att läsa mer längre ner på denna sida om vad som ingår i erbjudandet.
 2. Ansök via knapparna och ha ditt befintliga BankID och uppgifter om din ekonomi tillgängligt.

Vi hjälper dig att byta bank

Vi tar hand om allt pappersarbete och all kontakt med din gamla bank. Vi ger dig rådgivning och hjälp på det sätt som passar dig, på ett bankkontor eller helt digitalt. Välkommen till Danske Bank, Årets Bank två år i rad.

Vad händer sen?

I våra Kundguider kan du läsa mer om vad som händer när du väljer att bli kund, när du ansöker om någon av produkterna i erbjudandet eller om du som befintlig kund tar del av medlemserbjudandet.

Läs mer i våra Kundguider

Kontakta oss

Kontakta oss på 0752-48 45 42, eller skriv till oss.

Detta ingår i erbjudandet

 • Sparkonto XL

  Sparkonto XL

  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, för närvarande 0,1 %. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Läs mer om Sparkonto XL

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

 • Placeringar

  Placeringar

  Har du kapital som du kan tänka dig att placera och på så sätt ha möjlighet att få mer ut av dina pengar? Då kan vi hjälpa dig med rådgivning och verktyg som gör det enkelt att välja hur du vill placera. Och om du vill göra det själv eller med hjälp av oss.

  Du får personlig rådgivning

  När vi ger dig råd om placeringar och sparande utgår vi alltid från dina personliga förutsättningar. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.
  Har du mer än en miljon kronor att investera, erbjuder vi dig en kapitalrådgivare med fördjupade kunskaper inom sparande, placeringar och försäkringar.

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  • Vi investerar åt dig
  • Vi investerar tillsammans
  • Du investerar själv

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar

  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet.

  Så arbetar vi med ansvarsfulla investingar

  Läs mer om placeringar

 • Priser och villkor