Ett erbjudande för dig som medlem i Sveriges Skolledarförbund

Trygga din ekonomi med vårt stora utbud av tjänster. Som fackförbundsmedlem får du en unik rabatt på våra kontopaket, bolån, bil- och båtlån och ett VIP-nummer för snabbast möjliga service. Vi hjälper dig komma igång och avsluta konton du önskar avsluta hos din befintliga bank.Just nu är vår bästa ränta fr 1,19%

 • Just nu – högre sparränta 0,60%

 • Just nu – bolån effektiv ränta fr. 1,19 %
  Räkna på din ränta här

 • Bolån (rörligt) från 1,54 %

 • Bil- och båtlån med en ränta på 2,26 %

 • Privatlån med upp till 2,25 % rabatt

 • VIP-kundservice: 0752-48 49 50

Bli kund snabbt och enkelt online

Hos oss går det snabbt och enkelt att bli kund när du använder mobilt BankID.

Klart!

Bli kund via denna sida Svara på några frågor Beställ de tjänster du vill ha Signera med mobilt bankID Vi hjälper dig komma igång!

1. Bli kund via denna sida

2. Svara på några frågor

3. Beställ de tjänster du vill ha

4. Signera med mobilt bankID

Klart!

Hur mycket kan du spara?

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan spara genom att ta del av medlemserbjudandet. Nedan anger du lånebelopp och den ränta du har idag. Till höger ser du sedan vilken ränta du får och hur mycket du sparar. Dina lånebelopp styr vilken förmånsnivå du uppnår och den ränta du får. I kalkylen har vi valt att jämföra med den lägsta räntan du kan få i erbjudandet.


Nuläge

Bolån

 
 

Privatlån

 
 

Billån

 
 

Med ditt erbjudande

Bolån

Privatlån

Billån

Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer  Läs mer om förmånsnivåer 

Det här ingår när du blir kund

 • Bolån

  Bolån

  Som medlem i ditt förbund har du alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på hela ditt bolån. Det innebär att du får samma förmånliga ränta även på ditt topplån. Ränterabatten är färdigförhandlad och helt transparent. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår.

  Förmånsnivå Bindningstid Listpris Rabatt Din ränta
  1 3 mån 2,24 %
  0,70 1,54 %
  3 år 1,58 % 0,30 1,28 %
  2 3 mån 2,24 %
  0,70 1,54 %
  3 år 1,58 % 0,30 1,28 %
  3 3 mån 2,24 %
  0,50 1,74 %
  3 år 1,58 % 0,30 1,28 %
  4 3 mån2,24 %
  0 2,24 %
  3 år 1,58 % 0,30 1,28 %

  Ex. effektiv ränta: 3 månader (Bolån Premium) 1,54 %. Effektiv ränta 1,55 %. Ex 2 Mkr/50 år, totalt 2 771 283 kr.

  Läs mer om våra bolån


 • Förmånsnivåer

  Förmånsnivåer

  Förmånsprogrammet har fyra nivåer och din nivå avgörs av den totala summan av dina totala lån, pensionssparande, sparande och placeringar.

  Genom att samla mer hos oss kan du nå en högre förmånsnivå. Är ni fler i hushållet kan du och din partner enkelt registrera er som Hushåll i Hembanken. Då räknas era affärsvolymer ihop.

  Se dina förmåner

 • Privatlån

  Privatlån

  Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. När du har gjort din ansökan och fått ditt lån beviljat har du pengar på ditt konto inom 48 timmar efter det att ansökan nått banken.

  Ansök om lån här

  Privatlån, listpris 6,75 %
  Rabatt
  Förmånsnivå 1 2,25 %
  Förmånsnivå 22,25 %
  Förmånsnivå 32,25 %
  Förmånsnivå 42,25 %
            

  *Den effektiva räntan är 4,59 % vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, årsränta på 4,50 % och månadsbetalning. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du har ett kontopaket i banken.

 • Bil- och båtlån

  Bil- och båtlån

  Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil som MC, husvagn/husbil eller båt inköpt via återförsäljare.

  För att ansöka om billån: klicka på Ansök knappen längst upp på sidan.
  Räntan är för närvarande  2,26 %* och du får dessutom 50 % rabatt på uppläggningsavgiften samt en rabatterad aviavgift.

   

  * Den effektiva räntan är 3,20 % vid ett lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, en uppläggningsavgift på 248 kr, aviavgift 35 kr, årsränta på 2,26 % och med månadsbetalning.

  Läs mer om bil- och båtlån

   

 • Kontopaket

  Kontopaket

  Som medlem i ditt förbund får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi.

  Du får 50 % rabatt på avgiften för ett kontopaket, oavsett vilken förmånsnivå du är på. Tillhör du Förmånsnivå 1 eller 2 bjuder vi dessutom på hela avgiften under det första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Din medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 50 %
  Förmånsnivå 2 100 % 50 %
  Förmånsnivå 3 50 % 50 %
  Förmånsnivå 4 50 % 50 %
 • Spara och placera

  Spara och placera

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du får personlig rådgivning

  Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.

  Läs mer om placeringar
  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar; Vi investerar åt dig, Vi investerar tillsammans, Du investerar själv. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  Vill du investera själv så är June – vår digitala sparrobot – ett bra alternativ. På bara några minuter kan du få en personlig rekommendation på den av Junes fonder som skulle passa dig och din ekonomi bäst. Det tar bara några minuter att komma igång och du kan börja spara från endast 100 kronor. June följer även principer för hållbara investeringar.
  Kom igång här

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar
  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet. Så arbetar vi med ansvarsfulla investeringar.

  Sparkonto XL
  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan, f.n. 0,60 %. Sparräntan gäller från 1 oktober 2019 till och med 30 september 2020, observera att räntan på kontot följer förändringarna i det allmänna ränteläget.  Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot men får en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

  Läs mer om Sparkonto XL

 • Doktoranderbjudande

  Doktoranderbjudande

  Du som är doktorand har alltid rätt till samma erbjudande som övriga medlemmar. Som ett tillägg uppgraderas du utöver det till förmånsnivå 1 oavsett affärsvolym och får därmed ta del av de mest förmånliga villkoren inom medlemserbjudandet. Som medlem har du kostnadsfritt kontopaket första året, därefter halva priset. 

  Allt det här ingår i ditt erbjudande:

   ListprisDitt pris
  Bolån rörligt 3 mån2,24 %1,54 %
  Bolån Fast 3 år1,58 %1,28 %
  Sparkonto XL0,00%0,10%
  Bil och båtlån4,202,26 %
   ListprisRabatt
  Direktlån6,75%

  2,25 %

   

  Ansök här

  Notera att den fiktiva volymen 2,5 miljoner kommer registreras för att säkerställa att du får vårt bästa erbjudande oavsett vad du har för faktiskt volym.

 • Företagserbjudande

  Företagserbjudande

  Danske Bank har rådgivare som är experter på småföretag och kan erbjuda både tjänster och produkter som hjälper dig att driva ditt företag. Vi har hög tillgänglighet genom en heltäckande internetbank och personlig telefonservice sju dagar i veckan.

  För dig som är medlem i ett Saco-förbund och driver eget företag erbjuder vi ett av våra paket av banktjänster avgiftsfritt under första året.

  Läs mer om vårt Företagspaket
 • VIP-kundservice

  VIP-kundservice

  Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har förbundet ett eget VIP-nummer. Kontakta oss på 0752-48 49 50, eller skriv till oss.