Danske Bank i samarbete med

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Ett riktigt bra erbjudande för dig

Nu kan du ta del av ett av marknadens mest förmånliga erbjudanden.

 

Allt det här kan du välja mellan

 • Bolån med unik rabatt
 • Kontopaket med introduktionsrabatt
 • Sparkonto XL med ränta från första kronan
 • Privatlån med rabatt

Ansök om erbjudande eller lånelöfte

Erbjudandet är personligt och för din egen säkerhet måste du logga in med ditt BankID för att ansöka.

Ny kund   Befintlig kund

Ansök snabbt och enkelt online

 1. Börja med att läsa mer längre ner på denna sida om vad som ingår i erbjudandet.
 2. Ansök via knapparna och ha ditt befintliga BankID och uppgifter om din ekonomi tillgängligt.

Vi hjälper dig att byta bank

Vi tar hand om allt pappersarbete och all kontakt med din gamla bank. Vi ger dig rådgivning och hjälp på det sätt som passar dig, på ett bankkontor eller helt digitalt. 

Vad händer sen?

I våra Kundguider kan du läsa mer om vad som händer när du väljer att bli kund, när du ansöker om någon av produkterna i erbjudandet eller om du som befintlig kund tar del av erbjudandet.

Läs mer i våra Kundguider

Detta ingår i erbjudandet

 • Förmånsnivåer

  Du får tillgång till Danske Banks unika förmånsprogram Danske Förmånsprogram och erbjuds fördelar utifrån affärsvolym – ju mer du samlar desto fler förmåner. Förmånerna är uppbyggda så att både kunder med en stor och en mindre ekonomi ska få ett attraktivt erbjudande. Dina rabatter och priser inom erbjudandet är relaterade till din förmånsnivå. Det är därför bra om du tar del av informationen om Danske Förmånsprogram via länkarna nedan innan du klickar på ”Ny kund”.

  Se dina förmåner
  Läs mer om Danske Förmånsprogram
 • Bolån

  Du får tillgång till ett bra erbjudanden på bolån. Det innebär att ränterabatten redan är färdigförhandlad och helt transparent. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår i erbjudandet.  

  *För ett bolån på 2 000 000 kr med 5,04% ränta (2023-08-25) och med en återbetalningstid på 50 år blir den effektiva räntan 5,16%. Din första månadsbetalning blir 11 733 kr, varav 3 333 kr är amortering. Vid oförändrad ränta under återbetalningstiden och med 600 stycken månadsbetalningar blir det totala beloppet att betala 4 524 200 kr. Danske Bank tar inte några avgifter för avisering eller uppläggning av ditt bolån.
  Krediten förutsätter att banken erhåller panträtt i bostaden. Har du inkomst i annan valuta än lånet kan förändringar i valutakurser komma att påverka de belopp som ska betalas. Aktuell ränta baseras på din belåningsgrad och sätts på utbetalningsdagen. Krediten tillhandahålls av Danske Bank A/S, Danmark, Sverige Filial, Box 7523, 103 92 Stockholm, Org.nr. 516401-9811.

  Bolån Premium
  3 mån
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1* 5,29 %
  0,60 5,04 %
  Förmånsnivå 2 5,29 %
  0,45 5,19 %
  Förmånsnivå 3 5,29 %
  0,20 5,44 %
  Förmånsnivå 4 5,29 %
  0,00 5,64 %

  Bolån Fast
  3 år
  Listpris Rabatt Ditt pris
  Förmånsnivå 1 4,89% 0,28 4,81 %
  Förmånsnivå 2 4,89% 0,24 4,85 %
  Förmånsnivå 3 4,89% 0,15 4,94 %
  Förmånsnivå 4 4,89% 0 5,09 %

  Listpris
  Listpris
 • Kontopaket

  Du får du rabatt på alla våra kontopaket – Danske Platinum, Danske Guld och Danske Silver. Ett kontopaket innehåller lönekonto, kort och alla de tjänster och produkter du behöver för att sköta din vardagsekonomi. Allt till ett förmånligt pris.

  Du får 100 % rabatt på avgiften för ett kontopaket om du tillhör Förmånsnivå 1 eller 2. Tillhör du Förmånsnivå 3 eller 4 får du 50 % rabatt första året.

  Jämför och se priser
  Läs mer om kontopaket

  Dín medlemsrabatt Rabatt första året Rabatt från andra året
  Förmånsnivå 1 100 % 0 %
  Förmånsnivå 2 100 % 0 %
  Förmånsnivå 3 50 % 0 %
  Förmånsnivå 4 50 % 0 %
 • Privatlån

  Du kan ansöka om Privatlån/Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. Du ansöker genom att fylla i ansökan direkt på din dator, skriva ut den, signera den och skicka den till oss. Den fungerar även som skuldebrev. Beviljas lånet har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

  Privatlån, listpris 10,25 %* Rabatt
  Förmånsnivå 1 1,75 %
  Förmånsnivå 21,55 %
  Förmånsnivå 31,40 %
  Förmånsnivå 41,00 %
            

  * Den effektiva räntan är 11,24% vid lån på 100 000 kr med 5 års amorteringstid, uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 10 kr, årsränta på 10,25% och månadsbetalning. För produkten Privatlån/Direktlån krävs att du som kund får din lön regelbundet insatt på ett konto i banken.

 • Sparkonto XL

  Du kan få Sparkonto XL med ränta från första kronan. Kontot har ingen bindningstid och du har åtkomst till dina pengar dygnet runt. Du har obegränsat antal uttag från kontot, dock får du en lägre ränta (f.n 0 %) på hela saldot den månaden som uttaget görs.

  Läs mer om Sparkonto XL

  Hos oss får du rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kanske vill bygga upp en buffert, spara till en drömresa eller förvalta befintligt kapital. Har du placeringar över 1 miljon kronor erbjuder vi dig specialiserade kapitalrådgivare.

  Du kan enkelt få en översikt och följa dina placeringar via datorn, mobilen eller surfplattan.

 • Placeringar

  Har du kapital som du kan tänka dig att placera och på så sätt ha möjlighet att få mer ut av dina pengar? Då kan vi hjälpa dig med rådgivning och verktyg som gör det enkelt att välja hur du vill placera. Och om du vill göra det själv eller med hjälp av oss.

  Du får personlig rådgivning

  När vi ger dig råd om placeringar och sparande utgår vi alltid från dina personliga förutsättningar. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.
  Har du mer än en miljon kronor att investera, erbjuder vi dig en kapitalrådgivare med fördjupade kunskaper inom sparande, placeringar och försäkringar.

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

  • Vi investerar åt dig
  • Vi investerar tillsammans
  • Du investerar själv

  Vi erbjuder olika placeringsmöjligheter

  Hos oss får du ansvarsfulla investeringar

  För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet.

  Så arbetar vi med ansvarsfulla investingar
  Läs mer om placeringar

Content is loading