Våra investeringslösningar

Du får personlig rådgivning 

När vi ger dig råd om investeringar och sparande utgår vi alltid från dina personliga förutsättningar. Ofta behövs det ett separat rådgivningsmöte för att diskutera ditt sparande och dina investeringar, detta möte kan du boka under första rådgivningsmötet. Våra rådgivare hjälper dig med en genomgång av din riskprofil så att den är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar, dina mål och din placeringshorisont. Med det som utgångspunkt kan vi sedan rekommendera lösningar som passar just dig, allt för att du ska kunna känna dig trygg med de råd du får.

Har du mer än en miljon kronor att investera, erbjuder vi dig en kapitalrådgivare med fördjupade kunskaper inom sparande, placeringar och försäkringar. 

Du får tre olika investeringsalternativ

Som utgångspunkt erbjuder vi dig tre olika investeringsalternativ, allt beroende på hur mycket du själv vill vara engagerad i dina investeringar. Du kan även kombinera alternativen om du skulle vilja det.

De tre alternativen är: 
  • Vi investerar åt dig
  • Vi investerar tillsammans
  • Du investerar själv 

Läs mer om våra tre investeringslösningar
Läs mer om placeringar

Hur vi arbetar med ansvarsfulla investeringar

För oss på Danske Bank är det inte bara viktigt att säkerställa att vi ger dig en konkurrenskraftig avkastning över tid, utan det är lika viktigt att leverera konkurrenskraftig avkastning inom ramarna för socialt ansvar och hållbarhet.

Läs mer

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.