Brexit

Storbritanniens beslut att lämna EU den 31 december 2020 påverkade några av de produkter och tjänster vi tillhandahåller dig som kund hos Danske Bank som har hemvist eller är bosatt i Storbritannien. Den brittiska lagstiftningen begränsar utbudet av produkter och tjänster vi får erbjuda i Storbritannien, och vi har inte längre tillåtelse att proaktivt erbjuda nya produkter och tjänster eller marknadsföra dem till dig.


Planerar du att flytta till Storbritannien?

Om du planerar att flytta till Storbritannien permanent eller tillfälligt, till exempel för att studera utomlands, rekommenderar vi att du kontaktar Danske Bank innan du flyttar. Vårt Living Abroad-team har erfarenhet av att ge råd till kunder som bor i Storbritannien och kommer att kunna hjälpa dig att förbereda dig för din flytt. Läs mer om viktiga saker att tänka på i vår checklista (endast tillgänglig på danska).


Några frågor?

Om du har några frågor om vad Brexit betyder för ditt förhållande till Danske Bank, eller om du flyttar till eller från Storbritannien, är du välkommen att kontakta oss på livingabroad@danskebank.se eller +46 752-48 07 10, så att vi kan hjälpa dig. Telefontider måndag till fredag 10-12 och 13-15 CET.


Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.