Bil- och båtlån

Mer information om bil- och båtlån

Har du ansökt om bil- eller båtlån kan du läsa mer om hela processen här. Viktigt avseende bil- och båtlån är att det endast avser köp via återförsäljare, det gäller både för nytt och begagnat, men inte genom privat försäljning.
Läs mer om billån
Läs mer om båtlån

Nästa steg för dig som sökt bil- eller båtlån

Du får ett besked via e-post inom ett dygn (ej helgdag) efter att du har gjort din ansökan. Har du bara ansökt om bil- eller båtlån ringer vi dig för att diskutera ditt låneupplägg. Om du även ansökt om andra produkter kontaktar vi dig dessutom för att boka in ett rådgivningsmöte. Glöm inte att om du sökt bil- eller båtlån tillsammans med din make/maka/sambo måste båda två registrera sig för erbjudandet.

Vem gör vad?

När du diskuterat ditt bil- eller båtlån med rådgivaren och bestämt dig för lånet hjälper vi dig med allt det praktiska kring det. Behöver vi ytterligare information från dig kommer rådgivaren gå igenom detta i rådgivningsmötet och förklara hur du enkelt kan skicka in det digitalt. Sedan är det bara att signera avtalet som skickas till dig med posten och returnera det.

Content is loading
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.