TheHub.se är en online-plattform som utvecklats av Danske Bank, i samarbete med SUP 46, för att hjälpa startupbolag och progressiva tillväxtföretag med tre av deras största utmaningar:

  • rekrytering
  • kapitalanskaffning
  • åtkomst till smarta verktyg

Har du startat ett bolag med fokus på innovationer och har ambitionen att expandera snabbt – då är TheHub.se något för dig.

Intressant ur många synvinklar
Målet med den kostnadsfria sajten är att lyfta fram entreprenörer och startupbolag samt hjälpa dem att finna riskvilligt kapital, rekrytera kompetenta medarbetare och få tillgång till de bästa metoderna och verktygen för att växa internationellt.

En viktig del i ett företags tillväxt är att tydligt kommunicera sin affärsidé och på TheHub.se finns flera smarta verktyg till din hjälp. Till exempel kan ett ”pitch deck” underlätta när du behöver skapa en snabb överblick av din affärsplan och på ett effektivt sätt presentera din idé till investerare.

För dig som är nyfiken på vilka startupbolag som registrerat sig på sajten i Sverige och Danmark, finns många spännande företagspresentationer att ta del av. Du kan även filtrera efter startups som letar finansiärer eller rådgivare. Min erfarenhet som kundansvarig i banken är att detta kan komma väl till pass för kunder som vill maximera möjligheterna till samarbete, resurser och inspiration.

Nästa steg
Utvecklingen av TheHub.se sker kontinuerligt och i nära samverkan med användarna för att stödja startupbolagen att nå sina mål – både i Sverige och Norden.

Surfa in på TheHub och utforska vår nya digitala mötesplats du med. Har du frågor får du gärna kontakta vår företagsrådgivning på 0752-48 49 30 eller vända dig direkt till The Hub via mejl info@thehub.se

Titta på våra filmer om The Hub

Vad är the Hub?

A9B80B8322A9F926

 

I huvudet på en startup grundare

BA4634C922A9F926

 

I huvudet på en investerare

9858AFEC22A9F926

SUP 46

Startuphubben SUP46 har sedan starten 2013 arbetat aktivt för att förbättra förutsättningarna för svenska startups. Bland annat genom initiativet Svenska Startupmanifestet, årliga utbildande infographics samt att erbjuda en öppen mötesplats för 30.000 besökare per år.
Man driver även ett exklusivt medlems-community för Sveriges nästa startupstjärnor. Härigenom har man utvecklat en djup förståelse för behovet av en öppen digital plattform som ger svenska startups synlighet, speciellt för att underlätta rekrytering - något man hoppas kunna hjälpa alla svenska startups med genom The Hub.

Definition av startups

Startups är fristående, yngre, innovativa företag med ambitionen att växa och en konkurrenskraftig, skalbar affärsmodell med internationell tillväxtpotential. En startup bygger ofta den skalbara affärsmodellen på digital teknik och/eller immateriella tillgångar. Företagen är kunskapsintensiva och utvecklar nya koncept och produkter i gränssnittet mellan tjänste- och varubranscher vilket skiljer startups från de flesta andra unga företag.

(TheHub.se är helt enkelt en mötesplats där människor med dessa olika syften kan finna varandra, bilda nätverk och undersöka möjligheten till samarbete. )