På grund av Coronasmittan begränsar vi våra öppettider för kundtjänst på kontor till 10-12:00. Kontakta oss.

Upptäck dina fördelar som företagskund

Danske Bank är Nordens näst största bank och samtidigt en utmanare på den svenska marknaden. Vår entreprenörsbakgrund och viljan att alltid göra det lilla extra för våra kunder gör Danske Bank till en attraktiv partner att utveckla dina affärer med.

 Läs mer

Så påverkas ekonomin av coronaviruset

Coronavirusets framfart påverkar världens börser och får ekonomiska konsekvenser både nationellt och globalt. Hur kan du som företagare tänka och agera? Vi har samlat information som kan vara nyttig för dig som företagare att ta del av.

Läs mer

Growth & Impact

Vi stödjer entreprenörer som vill bygga framtiden. Här hittar du våra lösningar och erbjudande riktade till startups, sociala entreprenörer och tillväxtbolag.


Läs mer

Erbjudande för dig som är medlem i ett Saco-förbund

Vi erbjuder dig som medlem och företagare ett attraktivt, långsiktigt och transparent erbjudande för att enkelt sköta ditt företags ekonomi och utveckla din verksamhet. Om du vill byta bank hjälper vi dig.

Läs mer

Spara tid och få koll på fakturorna och bokföringen med appen Wrebit


Läs mer om Wrebit

Enkla betalningar med Apple Pay

Nu kan du använda företagskort från Danske Bank i Apple Pay, för att göra enkla och säkra betalningar med din iPhone.

Kom igång nu

Innovativa lösningar

Välj en bank som förstår din situation och som kan ge dig en bra överblick. Läs mer om vilka digitala lösningar vi kan erbjuda dig och din verksamhet.


Läs mer

 

 


Kontakta oss om du har frågor

Kundservice
Vardagar 09:00 - 16:00Starta chatt
Teknisk support
District support:
Vardagar 09:00 - 16:00


Starta chatt
Chatta med oss här. Har du specifika frågor om ditt engagemang? Var då beredd på att kunna verifiera din identitet med hjälp av t.ex. bank-id, så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.
 • Ring

  Kundservice Företag

  0752-48 49 30

  Kundsupport Internettjänster:

  020-790 347

  Kundsupport Internettjänster från utlandet:

  +45 55 85 04 48

  Våra Finanscenter

  När du ringer till oss, och när vi ringer till dig på din begäran eller som en uppföljning av din begäran, så kan telefonsamtalet komma att spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl. Vi måste spela in och spara telefonsamtalen om vi diskuterar investeringsfrågor med dig.